1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins creed black screen

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafii045, Listopad 30, 2010.

  1. Rafii045

    Rafii045 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam pobrałem ACB w dwóch wersjach pl i ang polską przerobiłem abxem a ang wypaliłem od razu problem polega na tym że w obu wersjach mam tylko czarny obraz proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kozman

    kozman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiecej informacji by sie przydalo.
    Jaki flash konsoli, jaki dashboard. Bez tego to w niczym nikt Ci nie pomoże.
     
  4. Rafii045

    Rafii045 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konsola perobiona na lt + najnowszy dash
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  6. Rafii045

    Rafii045 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak go wgrać wgrywałem coś abxem
     
  7. kozman

    kozman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Z tego co słyszałem wersja PL nie ma ap25 tak więc odwrotnie obrazy dałeś do abgx trzeba było dać ang z tego co mi wiadomo wersja PL oprócz tej do której dodajemy lokalizację Polską to nie działa
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    http://xboxforum.pl/iso-f10/lt-ap2-5-patches-73642.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum