1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassins creed brodherhood - problem (oryginalna plyta)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fluid, Listopad 19, 2010.

  1. fluid

    fluid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wawa/Lodz
    Dzisiaj zakupilem gre
    Przychodzedo domu odpalam i co - dokladnie to samo co podczas odpalania :kopii: gry czyli nierozpoznana plyta
    Mial ktos podobny problem?
    Czego moze to byc wina?

    Wersja dashboardu ktora mam to 2.0.12611

    Inne gry dzialaja (oprocz fable 3)
    Patrzac na zdjecia napedow

    ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - 360drivesuq8.jpg

    moj naped to ten pierwszy z lewej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniekcramp

    maniekcramp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. matheo

    matheo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    P-ń
    Oho... Na Toshibce ci chyba nie poleci, albo czekaj na przeróbke LT+. A jakbyś mógł wrzuć gierke do działu uploadu;p jak masz po polsku
     
  5. adamski1209

    adamski1209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Ale kolega pisze że kupił oryginał.
     
  6. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    ap2.5 chyba zrobiło swoje- zablokowało odpalenie gry z ap2.5 ac ;bro dlategoż żę je posiada


    nowy dash-nowe ap i jeszcze odpalane fable3 -flaga

    pozdrawiam
     
  7. fluid

    fluid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wawa/Lodz
    Czyli zostaje mi czekanie na LT+ albo pokombinowanie z odpaleniem zassanego assassina na ps3 bo tez mi sie nie udalo go uruchomic
    Ehhhh niektorym to zawsze pod gorke


    Dzieki za pomoc, tak wlasnie podejrzewalem ze zalatwilem sobie konsole instalujac nowego dasha
     
  8. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    A mógł bym wiedziec z kąd ta informacja że Fable 3 = Flaga ??
     
  9. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    a jak sądzisz? poczytałbyś trochę forum, xbox-scene to byś wiedział.
     
  10. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zaktualizuj do najnowsze dashu jaki tylko jest i zobacz
     
  11. fluid

    fluid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wawa/Lodz

    Juz to zrobilem i nic, zreszta assassin nie wola o aktualizacje
    |Chyba ze myle sie myslac ze moja wersja dashboardu 2.0.12611 jest najnowsza?
     
Wczytywanie...

Poleć forum