1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed:Brootherhood , a achivmenty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez gozdzikowa, Listopad 27, 2010.

  1. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Witam


    Mam problem taki , że posiadam angielskie achivmenty . Na początku zagrałem na xboxie w AC wersje Global ENG i zostały achivemnty angielskie . Teraz ściągnąłem sobie wersje od SZOPY , zagrałem w grze są polskie napisy , a achivmenty zostały angielskie :/ Wie ktoś co zrobić teraz ? Jakoś wyczyścić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. godofwar51

    godofwar51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    odinstaluj angielska wersję i zainstaluj polska :) Myslę że to powinno pomóc
     
  4. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    tak właśnie zrobiłem :/

    PS Na ENG wersji zrobilem 2 achivmenty
     
  5. Fazi93

    Fazi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakbyś nie miał ani jednego achievementa zaliczonego to byłaby możliwość usunięcia gry z bazy, a tak ja masz dwa zaliczone to chyba nie da się nic zrobić. Ja w AC II mam połowę po angielsku a połowę po polsku bo grałem przed i po premierze ;p
     
  6. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    ale to oznacza , że jak zdobęde nastepne 48 achivmentów , to będą one po polsku ?
     
  7. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    A region w konsoli i język konsoli masz ustawione na "polski"?
     
  8. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    tak , tylko assassin mam po angielsku , a AC II tez mam po polsku
     
  9. Milex

    Milex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    022
    pytanko, a czy to jakas wielka roznica ze masz achievy po ang? przetlumaczyc Ci ?
     
  10. Fazi93

    Fazi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem w czym problem, ja gram na wersji GLOBAL a achievy mam po polsku xP
     
  11. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Wszelkie osiągnięcia, które odblokujesz na polskiej wersji, same będą się tłumaczyły po zdobyciu. Ja niestety, też miałem podobny przypadek, najpierw włączyłem angielską wersję od kumpla, a potem polską i angielskie zostały. :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum