1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed: Brotherhood a Uplay

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez maciek1027, Listopad 18, 2010.

  1. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema, jest Uplay w nowym Assassinie?? Bo jeżeli nie to nici z DLC, jak dobrze kojarzę??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Dołączam się do pytania :) Do 2 potrzebne było w ogole Uplay zeby sciagac DLC?
     
  4. CrypearL

    CrypearL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    DLC na xboxie kupuje się poprzez xbl, nie Uplay. Z Uplaya można ściągać dodatki typu postać Hellequin do multi, jakieś mapy, temat do konsoli itp.
    Dziś albo jutro postaram się dać odpowiedź czy Uplay znajduje się w PL wersji :) Chociaż jeśli jest już polski live to czemu miałoby nie być :]

    EDIT: Znalazłem na gry-online komentarz: "Nie wiem jak bedzie potem ale w tej chwili AC:B w polskiej wersji nie posiada Uplay"

    Niestety :(
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    A tak w ogóle to jak to działa że gdy gram na X360 a Asasyna 2 i Brotherhood to lecą mi punkty uplay? (Patrzałem na ich stronie i fajne możne te bonusy kupić za punkty zdobyte w grze) trzeba się zarejestrować na uplay.com to wiem , i to zrobiłem, a jak to powiązać z kontem na Xbox?

    Wiem wiem, że nie ma tego w polsce, ale jak to działa?
     
  6. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    W menu assasyna nie ma opcji Uplay, wlasnie sprawdzałem...

    A tak właściwie to czemu polska wersja nie ma Uplay? Wlasnie widzialem film na youtube i gosc pokazal ze opcja uplay jest u nich w menu głownym, kilka ruchow i juz, a my co? gorsi?
     
  7. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja nawet się cieszę że nie ma Uplay. Przynajmniej wiem że mogę korzystać z całej zawartości płyty i nie muszę kupywać kolekcjonerki dla dodatkowego stroju czy lokacji.
     
  9. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    omg, a ja już zamówiłem Codex Edition !!! :mad::mad:
     
  10. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Ale te wszystkie dodatki i misje już będziesz miał na płycie!

    Ja np mam smoczą zbroję w zwykłej wersji a to podobno mało być za AC Project Legacy czy coś..
     
  11. CrypearL

    CrypearL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Mam edycję Auditore - prawie cała zawartość Uplay jest już wbudowana w grę (oprócz tematu do konsoli). Jest Hellequin, Smocza Zbroja, dodatkowe Kryjówki Templariuszy.

    OFF:
    Zastanawiam się, dlaczego w multi nie znalazłem postaci Golibrody. Wszystkie postaci są tylko nie on. Ktoś wie o co chodzi?
     
  12. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Ej, kupiłem zwykłą edycję, a tez mam tego błazna oficera i hellequina w multi i smoczą zbroje tez. Moze nie tak zle :p
     
  13. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A masz dodatkowe miejsca z codex edition'???
     
  14. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    MarcinekZ dzięki wielkie za info :D pozytywne zaskoczenie bo też mam zwykłą wersję i to że smoczą zbroję mam to wiedziałem, ale na multi z braku golda nie grałem :p
     
  15. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Smocza zbroja miała być w Codex Edition na bank. Nie wiem, co miało być z Project Legancy. Ale od początku byłem nastawiony na kolekcjonerkę, we wtorek mam iść po odbiór, więc już jakoś przeboleję to poniżenie :(
     
  16. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Mam kartke z kodem n dodatkowe misje, ale jeszcze o nich nie slyszalem/gralem. Co do postaci w multi to mam nadzieje ze to na zawsze, a nie jakis przywilej chwilowy ;p i jeszcze jedno pytanie: czy wypuszczenie jakiejsc latki ktora dodaje opcje Uplay to dla Ubi az taka trudnosc? Moze sie myle, ale to nie powinno byc trudne...

    Spoko, sam sie zdziwilem, a blazen jest na prawde spoko ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum