1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed: Brotherhood - ap 2.5 ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez _DaRkNeS_, Listopad 12, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tak jak w temacie, konkretne informacje na temat posiadanego zabezpieczenia.

    Ps.Przydał by się zbiorczy temat o grach ap 2.5 czy mają czy nie będzie syfu.


    Edit:

    Czyli druga gra z ap 2.5 :)) Obstawiam ze już wszystkie przyszłe gry będą to miały niech testują i wydaja LT+
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    prosze

    [Tu bylo to co jest wyzej:]
     
  4. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Teraz tylko czy woła o aktualizację dasha?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    przekonamy sie az ktos sciagnie :)
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    to ma ap2.5 czy nie??
     
  7. Wilq2006

    Wilq2006 Guest

    Czytać ze zrozumieniem. Posiada AP2.5
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    kurde szkoda koże sie da ominąć nic albo lt+ wyjdzie do 19 listopada;))
     
  9. FiranaZGR

    FiranaZGR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZGR
    jest to wave9 , woła o aktualizacje wiec **** z grania :) pozdrawiam
     
  10. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    do 19 listopada:) ja bym sie cieszyl zeby w tym roku wyszlo jeszcze...kto wie, czy latwo to złamac czy nie, czas pokaze
     
  11. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    a jak mam starszego dasha i lt 1.1 to musze się martwić tym całym ap25 ? Dodam, że nigdy nie połączałem konsoli do internetu i nie mam takiego zamiaru, gram tylko offline.
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Firana skąd te info, że woła o upade.
     
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale LT+ już w czasie testów czyli jak przejdzie test z acb to go wydadzą;))
     
  14. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jezeli wola o nowego dasha to trzeba wrzucic stary do obrazu przed nagraniem ;]
     
  15. FiranaZGR

    FiranaZGR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZGR
    z forum którego sciagam gre, bedzie za niecale 40 minut ale nie wiem czy jest sens marnować płytę i wypalać. Piszą jeszcze ze jeśli ktoś ma napęd HITACHI lub SAMSUNG to będzie działać bez problemu, ponieważ te napędy są stare i nie maja wsparcia dla AP2.5...
     
  16. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Firana. czy nie mozna sprawdzic eksplorujac iso, czy zawiera ono katalog $SystemUpdate? teoretycznie w nim powinien byc nowy dash.
     
  17. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  18. FiranaZGR

    FiranaZGR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZGR
    pewnie zawiera nowy dash bo po wlozeniu plytki i wcisnięciu play prosi o update, gra nawet nie chce ruszyć jak nie wciśniesz "yes" by aktualizować dasza, myślę ze jak sami usuniemy aktualkę to w ogóle płyta będzie do kosza :)
     
  19. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    W innym innym temacie na forum jest że jak sie ma dash 9199 to sie pat****e odpowiednio i omijamy to ap2.5 nawet jak woła o aktualizację .
     
  20. FiranaZGR

    FiranaZGR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZGR
    chyba ominąłem ten temat bo pierwsze słyszę, wiem ze wtedy gra nie woła o aktualizację na starcie ale wątpię ze ruszy
     
  21. pk16

    pk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    cos takiego znalazlem:


    Sposób na AP v2.5 oraz nowe wave - bez LT+

    "Po pierwsze musimy posiadać dashboard w wersji 2.0.9199.0, który nie obsługuje jeszcze AP v2.5. Następnie w programie abgx360 jak damy opcję "Patch Video" i podamy odpowiedni plik video.iso (który to możemy wyciągnąć sobie też abgx360 z dowolnej gry np wave 3) to podmieni on nam folder $SystemUpdate. Dzięki temu nowe gry z wave 8 lub wyżej, posiadające nowszy dashboard niż 2.0.9199.0 nie będą krzyczeć o aktualizację (ponieważ podgraliśmy przed chwilą starszy update na nasz obraz).

    W ten sposób jesteśmy odporni jednocześnie na AP v2.5 oraz nowe wave."
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum