1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassins creed brotherhood czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SarCop, Grudzień 24, 2010.

  1. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze pomozcie mi mecze sie z tym assasynem od wiekow mialem proglem z 3 dasami to pojechalem po lt+ teraz zadowolony i pewny nagralem zpachtowana wersje multi10 i poprostu CH.. mnie strzelil CZARNY OBRAZ :( i to jeszcze w Wigilie :mad: bardzo prosilbym o pomoc
    chcialbym w koncu zagrac w tego assasyna bo poswiecilem na niego tyle czasu co 2 krotne przejscie calej gry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ludzie dokladnie z tego samego robilem linka i wszystko dobrze bylo co to ku... jest za czarny obraz i czym moze to byc spowodowane
     
  5. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nagrywac nie bede jeszcze raz dla pewnosci bo stracilem na to 4 plyty
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki to jest release gry ?
     
  7. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ? nie zbyt rozumiem pojecie ;D
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    ku.... to wie co znaczy , a release nie?? A google zna?? Skoro 4 płyty poszły to taniej bedzie oryginał se kupić.
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jaka grupa wydala ta wersje gry ktora sciagnales.
    Najelpiej podaj link.

    A i przedewszystkim sprawdz obraz w ABGX czy napewno nie jest uszkodzony.
     
  10. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ta gra juz mnie tak wkurzyla ze chyba nawet sobie kupie orginal 2 miesiace pier...nia sie znia i nic
     
  12. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chłopie trochę kultury! Widocznie musiałeś coś źle zrobić - więc nie klnij, tylko weź się do analizowania, gdzie błąd popełniłeś. Na drugi raz ludzie Ci nie pomogą, jeśli z takim tonem swą wypowiedź będziesz kierował.
     
  13. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry ale juz nie moge tyle w to nerwow wladowalem ze troche sie ciezko pochamowac a dotego nie jestem jedynym z tym problemem wiec moze to nie moja wina
     
  15. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    A co nasza wina ?? Pomyśl co piszesz 50 razy i dopiero napisz pobierz od nowa grę może obraz jest zryty może jest wcześniej patchowany.
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz sprawdzic obraz w abgx 1.0.5 a on dogra do obrazu patche bo bez patch obraz nie dziala.
     
  17. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wedlug komenatrzy ********.org jest napisane : Działa! Wystarczy nagrać i mieć przerobioną konsole na LT+.
    Lektor angielski, napisy polskie. abg 1.0.5 pokazuje błąd crc, ale działa mimo wszystko.

    Na lt+ odpali ale bez lt+ trzeba spatchowac gre odpowiednio nie wiem jak jest w PL ale w wersji ENg jest patch.

    Aha druga sprawa sprawdz lokalizacje konsoli w wersji Polskiej i Ang bo ma ograniczenia lokalizacji AP.25

    Bez patcha gra nie ruszy.
     
  18. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobilem to samo na assasynie i na nowym need for speed tak samo czarny ekran jezeli ktos pomoze dzieki (zpachtowalem i przepuscilem przez abgx)
     
  19. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Jezu.... kradniesz fajna gre, zamiast ja normalnie kupic i jeszcze rzucasz bluzgami bo nie potrafisz nawet dobrze spiracic czegos, gdzie dostales instrukcje obslugi jak dla debila.
    Ile ty masz lat? 8?
     
  20. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiesz bluzgalem na swoj los i nie obrazalem innych tak jak teraz ty to zrobiles i tagze dodam ze nie ktorzy nie sa tak bogaci i maja rodzicow co daja im od tak 200 zl
    na gre na ktora ukaczenie wystarczy 5 godzin. Dla twojej wiadomosci mam 15 lat i niestety taka jest prawda co do tego swiata
     
  21. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co do assasyna to jedna z najlepszych seri gier akcji i dlatego tak mi na tym zalezy
     
Wczytywanie...

Poleć forum