1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed: Brotherhood - Edycja Da Vinci

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez BushyAxis793, Sierpień 26, 2011.

  1. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Witam, mam pytanie odnośnie tej wersji ACB, gdyż niedawno ją zakupiłem no i w Merketplace jest do pobrania jakiś dodatek DLC za 800 Microsoftpoints. No i moje pytanie co to właściwie jest za dodatek i co on wnosi do gry i czy opłaca się go kupić/pobrać?

    Z góry bardzo dziękuję:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    W dodatku do AC:B "The Da Vinci Disappearance" jest bodajże osiem nowych misji i dwie nowe lokacje........
    .......jeśli chodzi o mnie to się opłacało bo uwielbiam tą grę......choć szybko przeszedłem to DLC
     
  4. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Kurcze, wlaczylem do pobierania to całe DLC , troche pogralem w ac , potem wychodzę z gry patrzę w aktualnie pobrane-pusto.Wchodzę pamięć brakuje 1gb, ale pisze, że element niekompletny ...
     
  5. Amek

    Amek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krynica Morska
    Ja mam tak samo z PESem 11... Może to jakiś błąd XBL
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przy pobieraniu lepiej nie grać tylko poczekać aż się pobierze :) Na pewno jak włączyłeś AC:B to pobieranie się zatrzymało a po wyłączeniu gry powinno zacząć znowu pobierać :)
     
  7. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    No właśnie pobieranie przerwało się , ale po wyłączeniu gry nie kontynuowało się, po porostu pisało, że element niekompletny i, że ma 1.40gb-przecież to nierealne -teraz załączyłem znowu, wyłączyłem konsole, żeby nic nie grzebać(pobieranie w tle), mam nadzieję, że się pobierze prawidłowo:)
     
  8. pawciolbn

    pawciolbn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LBN
    podobno napisałem nie w tym dziale, więc, może tu będzie dobrze...

    możecie mi troszkę łopatologicznie objaśnić jak to się uruchamia? pobrałem poprzez realizację kodu z wersji pudełkowej, pobrałem wszystko, co było gratis z menu DODATKI w grze (DLC 1.0 i 2.0). Dodatek DaVinci pokazuje mi w tych dodatkach jako pobrany, z opcją POBRAĆ PONOWNIE.

    Mam 27% synchronizacji. Pisaliście o tym, że po wejściu do Skarbca Rumulusa, czyli miejsca oznaczonego na mapie na pomarańczowo dodatek ruszył - czy ja źle wyłapałem? Co trzeba zrobić by ten DLC poszedł? Czy mam przejść grę na 100% synchro, czy jak to ma być, bo przyznam się, że lekko się obawiam, że coś skopsałem.
     
  9. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Ja pamietam ze jak ja pobralem dodatek i odpalilem fabule to mialem nowe zadanie do rozpoczecia na mapie tzw ten wykrzyknik, tyle ze to bylo po skonczeniu juz gry, swoja droga bardzo polecam ten dodatek bo jest swietny chociarz mialem nadzieje ze wniesie cos bardziej konkretnego do fabuly :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum