1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood Ekskuzywna Zawartość

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Griver, Luty 7, 2011.

  1. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Witam jak odblokować te 2 ekskluzywne misje w Brotherhoodzie ? Mam Wersje PL na XA

    W Instrukcji pisze że muszę wejść w dodatki wybrać ekskluzywne materiały i wpisać kod. Tylko ze ja czegoś takiego nie mam gdzie ten kod wpisać nie wpisze go w Aktywuj Kod bo tam tylko 25 cyfrowe przyjmuje a on jest 20. Wie ktoś może jak to wpisać ?

    Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam, to dziwne że ty nie masz, daj jakieś zdjęcie, bo nie wierze
     
  4. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Nie ma nigdzie miejsca w menu żeby kod wpisać:

    Zdjęcia
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    rzeczywiście nie masz, to dziwne, ja nie mam na to rady ... Poczekaj, może ktoś też miał taki problem...
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W Polsce nie dziala UPlay, dlatego nie mozesz sciaganac dodatkow.
     
  7. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    I co go wprowadzasz w błąd jak sam do konca nie wiesz ?? W Polsce UPLAY również działa pod warunkiem że masz gre NIE w wersji polskiej. Chodzi napewno o misje Akwedukty i Rynek trajana.Skoro w Polskiej wersji jest napisane że zawiera dodatkowe misje to musi się dać je jakoś ściągnąć za pomocą tego kodu może masz jakiś feler w grze ??
    EDYTA 1:mihcal5 dzieki za sprostowanie:)
    EDYTA 2: Griver napisz czy kod miałes przy płycie czy może dokupiłeś osobno ?? może coś sie uda wyjaśnić.
     
  8. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to znaczy na polskim live ? Bo ja jestem na pl i mogę wchodzić na Uplay
     
  9. Arti

    Arti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja jestem na polskim live. Mam wersję polską AC:B i mam ten sam problem. Nie ma gdzie wpisać kodu :( Czy dystrybutor coś z tym zrobi? Kupuje się grę 'sexclusive' a tu taka wtopa...
     
  10. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jak naciśniesz na ten okrągły przycisk na padzie ( na środku ), powinna być tam opcja aktywuj kod, lub coś podobnego.
     
  11. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up czytałeś jego wypowiedzi ? przecież pisał że kod ma 20 znaków a nie 25!!! Nie wiesz nie odzywaj się !
     
  12. Arti

    Arti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, kod ma 20 znaków i niestety nie ma jak go wpisać :)
    Duży fackup... Specjalnie kupiłem rozszerzoną, żeby mieć dlc... no i nie mam :(
     
  13. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Czytając te wypowiedzi cieszę się że kupiłem wersje angielska,ale problem pozostaje.Poco są te kody w wersji exlusive skoro nie można ich aktywować. żeby aż taki błąd popełnił wydawca i producen gry ?? dziwna sprawa. Mam nadzieje że więcej ludzi sie wypowie,bo ciekawi mnie ta zagwostka.
     
  14. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Też mam AC Brotherhood Specjalną Edycje (PL) i wszystkie dodatki mam już odblokowane :) nawet te z wersji kolekcjonerskiej (mam skórkę Desmonda, Altaira, Smoczą zbroję, Zbroję Altaira, postać Arlekina oraz Oficera, a także 2 dodatkowe misje Rynek Trajana oraz Akwedukty) a to dlatego iż nie ma u nas UPlay :) Ten kod jest zbędny w polskiej wersji gry :)
     
  15. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mihcal5 - pisał, że wklepywał to w grze... Skąd ja mogłem wiedzieć, ile znaków tam wchodzi? Mam lecieć specjalnie do Xboxa i sprawdzić? Takie wielkie zuo się stało, że powiedziałem to co mi do głowy przyszło. I na drugi raz nie krzycz. A temat cały czytałem...
    Masz oryginał, to zadzwoń do pomocy technicznej UbiSoftu. Korzystaj, jeśli dają możliwość.
     
  16. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up pisał że wklepywał to w grze ale i też w "aktywuj kod". Pozdro.
     
  17. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    @Lukkon: Kod miałem w pudełku z gra na takiej kartce pod instrukcja. Gra jest po Polsku i na pudełku pisze że to Edycja Specjalna [​IMG]

    Z tego co się dowiedziałem zawalił sprawę polski wydawca gry.
     
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Griver mam tą samą edycję (PL) i wszystko jest już odblokowane tak jak napisałem wyżej, nawet są dodatki z wersji kolekcjonerskiej :) Ten kod jest zbędny w polskiej wersji.
     
  19. Lukkon

    Lukkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    novy Uplay nie ma tutaj nic do tego. Z tych dodatków które wymieniłeś tylko postać Arlekina jest z Ulpay. U mnie jakoś uplay działa a jestem na polskim live więc nie gadaj głupot. Griver wygląda na to że te dodatki już są w grze. Może sie aktywują w miarę przechodzenia gry tak by to wyglądało.
     
  20. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up ale tu nie chodzi o "wersje" liva czy pl czy usa itd. tylko o wersje gry
     
  21. buziaczek911

    buziaczek911 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorlice
    Sory za odkop ale ja też mam taki problem czy ktoś sobie z tym poradził??
     
Wczytywanie...

Poleć forum