1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed: Brotherhood jak wypaliŠ

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez dud22, Październik 28, 2011.

  1. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Do rzeczy
    [TABLE="align: left"]
    [TR]
    [TD]Mam lt 2.0 i najnowszy dash , wlasnie pobralem Brotherhooda na dysk pc i chcialbym sie dowiedziec czy mam to wypalic tym oto sposobem? http://xboxforum.pl/iso-f31/przygoto...lite-touch-738[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Bardzo prosze o odpowiedz, jak mam to wypalic.Nie chce marnowac plyt
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    przepusc przez abgxa i normalnie wypal jak dotychczas
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Przepuszczasz przez abgx360 i wypalasz jak inne gry. Tylko musisz mieć LT+ 1.91 bo ta gra posiada te zabezpieczenia AP25 a Ty masz LT+ 2.0 nawet więc powinno śmigać bez problemu. U mnie działa
     
  6. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Nieno moje pytanie wynika z tego że jak jeszcze nie mialem nawet LT + 1.91 to nagralem Brotherhooda i nie chodzil , ostatnio zflashowalem na LT+ 2.0 i wyskakuje komunikat Płyta nie obsługiwana czy cos w tym stylu ale to było jakos krótko po premierze więc może jak przepuszcze przez agbxa teraz to bedzie dzialalo
     
Wczytywanie...

Poleć forum