1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed Brotherhood na ixtreme 1.51

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez azarel8, Listopad 26, 2010.

  1. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam przeróbke 1.51 i starego dasha (8955). Co muszę zrobić aby móc zagrać w AC?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Utyk

    Utyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  4. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. firepredator

    firepredator Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyszedł już LT+ na liteona, więc to byłoby najlepsze wyjście wg. mnie
     
  6. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A nie da sie tego zrobić wavepatcherem?
     
  7. gydoky

    gydoky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co ja wyczytalem musisz to z wave'owac i dostosowac sie do linka ktory dostales wyzej od kolegi jesli nie masz LT przerobki
    i powinno smigac wiec albo wiecej jest sie pipolenia z tym wszystkim albo inwestujesz w Lt+ i problemu nie ma:)
     
  8. kucharzlodz

    kucharzlodz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak trzeba zrobic to co w tym linku jezeli masz liteona i zpatchowac gre do 3 wave i smiga sam wlasnie gram w ta polska wersje. zrob dokladnie co w tym linku Gry AP 2.5 - Jedyna możliwość Odpalenia na dzień Dzisiejszy tylko dasha trzeciego ta bete tez zainstaluj z pen driva. Nie przejmuj sie co abgx pisze o tym ap 25 na czerwono tylko wypal i bedzie dzialac mi chodzi.
    Moj screen z abgx:
    Wrzuta.pl - screen abgx

    I smiga az milo!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum