1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassins creed brotherhood na lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez azarel8, Listopad 13, 2011.

  1. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć. Co trzeba zrobić aby odpalić ta grę na lt 2.0 po polsku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ściągnąć sobie polska wersje. sadzę ,że są tylko napisy wieć w menu napewno jest wybór języka,jak nie ma pl znaczy ,że musisz sobie inna kopie ściągnąć.
     
  4. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam wersje russound która podobno jest pl, ale w najnowszym abgx pokazuje się "AP25 Sector is blank". O co w tym chodzi? Czy ta wersja pójdzie na lt 2.0? Live mnie nie interesuje.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ustaw sobie autofix level 3 w abgx360 i zrób scan i powino być oki. chodzi o to ,że sektory ap25 nie mają patcha i jakbyś nagrał i włączył to by się nie właczyła gra i oflagowała konsole. powino pójść zakladam ,że masz dash 599 lub 604
     
  6. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    abgx mam ustawione wg tutka z forum i miałem 3 level i nie znalazło patcha. Czyli gra się w ogóle nie odpali? Bo konsola zbanowana także flaga mnie obchodzi.

    Jeśli nie to jaka wersję ściągnąć?
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to ci zostaje wavepatcher, bo z tą wersją miałem też taki problem. z wersją z srt nie powino być takiego problemu
     
  8. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam wavepatchera ale w jaki sposób ma on pomóc? byłbym wdzięczny za pomoc.

    BTW. normalnie sciągnął bym inny obraz ale nie mam na razie w domu stałego neta, tylko mobilny więc...
     
  9. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam brotherhooda od wakacji i wtedy puszczałem przez abgx i normalnie teraz na lt 2.0 działa tylko co NFS HP I COD MW2 nie działają.
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wyznaczasz plik iso , klikasz na ap25 zarzadzanie ustawiasz swój dash nawet jak masz 604 możesz ustawić na 599 bo będzie działąć i klikasz niżej patch moją wersje do ap25 i wszystko wypałasz i śmiga.
    kwestia wersji probówałeś te od srt? i z wave patcherem możesz sprobować ale takie kopie nie są bezpieczne na live
     
  11. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki. Spróbuje nagrać;)
     
  12. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam 360 waves patcher i nie ma tam takiej opcji. wersja 2.1.9
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to szukaj wersji 3.05 ja taką mam i jest coś takiego
     
  14. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No nie... wszędzie dostęp do tej wersji wymaga jakiś specjalnych ****reli...
    mógłbyś to wrzucić na jakąś stronkę?

    EDIT. Znalazłem program na jakimś hiszpańskim forum.
    Nagrałem i działa. Dzięki wielkie;)
     
  15. Mateusz002000

    Mateusz002000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zachodniopmorskie
    Ta wersja RUSSOUND ma PL napisy wiem bo sam gram w tą wersję z ********.org na JTAG. Mi na iXtreme LT+ 1.1 i iXtreme 1.91 nie działała ta wersja bo w bazie ABGX nie ma patcha na PL Brotherhood. Jak chcesz to tutaj masz wersję ENG bez AP 2.5: Assassins Creed Brotherhood RF | Megaupload,RapidShare,Hotfile | XboxPirate

    Jak działa to dobrze. Bo podobno LT 2 omija AP 2.5. Ja już w iXtreme tak nie siedzę więc nie zawsze się już orientuję bo sam korzystam z JTAG, kiedyś tylko miałem konsolę z iXtreme 1.91 bez JTAG, ale jakoś tydzień przed wydaniem LT 2 sprzedałem ją bo miałem dość męczenia się z płytkami, ABGX itp.
     
  16. Dariuszka88

    Dariuszka88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam taki problem, że po odpaleniu gry mam czarny ekran. Wersja gry Assassins.Creed.Brotherhood.READNFO.PL.XBOX360-SRT.
    LT + 1.9 dash 13599. Po przepuszczeniu przez abgx360 było na żółto: There is no AP25 replay sector for this game in the online database yet
    Unable to verify AP25 replay data for this Media ID - ale niby mimo tego powinna działać.
    Wie ktoś o co kaman?
    Z góry dziękuje za odpowiedź.
     
  17. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam to samo mialem starsze LT jak pierwszy raz nagralem assasina 3 to wyskoczylo mi info o aktualizacji zaktualizowalem konsole potem zmienilo sie menu xboxa i po odpaleniu assasina byl tylko czarny ekran i nic sie nie pokazywalo po jakims czasie jak juz przerobilem na LT 2.0 wyskakuje mi info ze '' plyta nie jest obslugiwana '' zmarnowalem juz okolo 6 plyt . Jak ktos wie co mam zrobic aby zagrac w assasina to bede badzo wdzieczny za odpowiedz
     
  18. Cage

    Cage Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja sobie właśnie teraz przerobiłem konsolę ,to pierwszy raz na lt 2.0 i jestem w tym ziolony
    koleś mi powiedział że każdą grę którą sobie ściągne po nagraniu będę mógł odpalić, oczywiście nie podłączony jestem do internetu i nie mam zamiaru

    mówił że przez żadne programy typu abgx nie będę jej musiał przepuszczać??
     
  19. thc20

    thc20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam jeszcze ze sciagalem zawsze z innego zrodla
     
Wczytywanie...

Poleć forum