1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood na lt 3.0 pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez skrzypek1995, Maj 2, 2012.

  1. skrzypek1995

    skrzypek1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szukałem ale nie znalazłem
    na poprzednie przeróbki było trzeba wgrywac patche przepuscic abgx-em..
    a teraz jak to wyglada mowie o przeróbce lt+ 3.0
    zmarnowałem wczesniej kilka płyt zanim to nagralem teraz nie chce powtarzac tamtego błedu.
    gryz xgd3 nagrywam Abgx gry pod Lt 3.0 Ap/XGD3 - YouTube jak na filmie wszystko ładnie smiga jedyna wada nie mozna zainstalowac.
    prosze o wyjasnienie jak nagrywac i jak ustawiac abgx-a pod gry z ap25
    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    nagraj wszystko według poradnika z tego forum. ja tak ostatnio nagrałem CoD: Black Ops i MW2 i śmiga elegancko i instaluję się na dysku :)
     
  5. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wystarczy, że przepuścisz przez najnowszego abgx360 i wio.
     
  6. skrzypek1995

    skrzypek1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Thane - nie dogrywajac zadnego patacha itd ? przepuscic jak zwykład gre z agd3 ?

    EDIT:

    chciałem zrobic tak jak w tym poradniku ale nie mozna bo te linki nie działaja wywala mnie na strone głowna forum..
    co zrobic ?
     
  7. Schizo1986

    Schizo1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Witam
    od jakiegoś miesiąca mam przerobioną konsolę Xbox 360 fat z napędem Benq na LT+3.0, posiadam dashboard 2.0.13604. i chciałbym sobie pograć w AC: Brotherhood, gra przed nagraniem została przepuszczona przez ABX 1.0.6., gra normalnie się nagrywa na dysk, na płytkę Verbatim i wyskakuje komunikat że płyta nie jest obsługiwana, czy jest to wina dashboardu czy konsola jednak nie została przerobiona na LT+3.0 tylko na niższy ??
     
  8. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Konfigurowałeś Abgx dokładnie według poradnika? Albo masz LT 2.0 i to dlatego
     
  9. skrzypek1995

    skrzypek1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do SHIZO ja mam tak samo ale z grami bez ap 25.
    odinstaluj wyczysc pamiec i uruchom gre bez instalacji (z płytki) u mnie chodzi m.in Assassins Rev I Władca pierścieni.. zeby instalowac gre na dysku musisz miec nowa nagrywarke.

    moze mi ktos odpowiedziec.. ? bo nie chciałbym przejsc 3 a dopiero pozniej 4 assassina :)
     
  10. skrzypek1995

    skrzypek1995 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i prosze dac jakies linki ktore zastapia tamte juz nie aktywne
     
  11. Schizo1986

    Schizo1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Tak mam ABX ustawionego według poradnika wszystkie inne gry mi chodzą, Najnowszy Naruto który jest w LT +3.0 też, a że przeszedłem pierwsze dwie części Assassina chciałem zagrać w Brotherhooda, ale Fable III też mi nie chodzi i już nie wiem :( a da się sprawdzić po podłączeniu napędu pod komputer jakie LT ma się wgrane ??
     
  12. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    możemy tylko zgadywać...Fable też ma AP 25 tak jak cod: mw2 i bo, nfs:hp, ac:b i halo reach. A w logu z abgx wyskakuję Ci że Topologia została dograna?
    @ Skrzypek1995 - Te gry mają XGD3 czyli do poprawnego zainstalowania i grania na LT 3.0 potrzebujesz nagrywarki iHAS z wgranym LT MAX.
     
  13. Schizo1986

    Schizo1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    Tak po uruchomieniu ABX piszę że Topology data is blank, ale abx ściąga odpowiednie pliki i na zielono pojawia się topology data success verified, możliwe że mnie ktoś wprowadził w błąd i wgrał mi starsze LT ale wszystkie gry robię od samego początku Abx 1.0.6 z ustawieniami pod LT +3.0 i już nie wiem co zrobić :( teraz zakupiłem sobie nagrywarkę Ihas z LT Max z allegro i nie wiem czy mi gry takie jak GOW III odpali, da się jakoś sprawdzić jakie ma się LT w grane na konsoli ?? bez problemu mogę podłączyć napęd do komputera
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz sprawdzić, jakie masz LT po nagraniu gry XGD3, zgodnie z poradnikami:
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
     
  15. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Nagraj GOW3 bez przepuszczania przez abgx i zobacz. Jak odpali to masz LT 2.0. Jak nie to przepuść przez abgx i nagraj iHAS i jak odpali to masz LT 3.0. Metoda dziwna ale moim zdaniem sprawdzisz na bank jakie masz LT :)
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie jest to dziwna metoda, bo innej nie ma. Jedyne co można zrobić, to wgrać LT 3.0 i nagrywać pod LT 3.0.
     
  17. Schizo1986

    Schizo1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    to rozumiem że mam nagrać GOW III przez zwykłą nagrywarkę za pomocą truncate ??
     
  18. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    tak i jak odpali to masz lt 2.0 a jak nie to lt 3.0.
     
  19. Schizo1986

    Schizo1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    A czy można dograć jakoś te pliki AP 25 do AC Brotherhood lub Fable III, bo te dwie gry mnie interesują obecnie? A pozostałe z tymi zabezpieczeniami już nie bardzo
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A jakie masz LT?
    Najpierw musisz to sprawdzić.
     
  21. Schizo1986

    Schizo1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    sprawdziłem na moje nieszczęście mam LT 2.0 bo nagrałem Gears of war 3 i odpaliło mi oczywiście nie przepuszczałem przez abx, ale mnie właśnie to dziwi bo wszystkie gry przepuszczałem przez Abx 1.0.6. i mi wszystko chodziło poza AC: brotherhood i Fable III, teraz muszę iść do gościa żeby mi zwrócił kasę bo przecież nie płaciłem za przerobienie ze starym LT

    EDIT:
    a za pomocą junglerflashera można w grać LT 3.0 ??
    jeszcze takie pytanie czy gry na XDG 3 pójdą mi na LT 2.0 ?? ja nie wgrywam ich na dysk tylko na płytki i odpalam z płytek i jak zrobić by AC: Brotherhood mi odpalił na lt 2.0 ??

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum