1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed: Brotherhood - nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GamBeaT, Listopad 25, 2010.

  1. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    Kupiłem oryginał, zainstalował się i nie działa, "nie można odczytać płyty"

    Firmware napędy oryginalny
    Napęd: Samsung
    XVal - Clear

    wcześniej miałem przerobiony napęd i próbowałem na nim odpalić AC:B
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    może napęd zepsuty być;))
     
  4. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    Napęd nowy jest, tydzień temu wymieniany.
     
  5. kopciuch

    kopciuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A wkleiłeś do tego nowego napędu klucz ze starego jak go wymieniałeś?
     
  6. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    Tak, inne gry działają bez zarzutu
     
  7. kopciuch

    kopciuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pytanie: czy to AP 2.5 dopuszcza w ogóle możliwość wymiany napędu fabrycznie zainstalowanego w konsoli na inny (spoof)?
     
  8. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    Znalazłem coś takiego,
    czyli co? na starym napędzie z oryginalnym flashem będzie działać ? stary też był samsung ale inny model
     
  9. ni3dzwi3dz

    ni3dzwi3dz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gizycko
    Mam taki sam problem, mam 2 konsole, jedna przerobiona i jedna na siec, sciagnalem dzis ac:b nagralem i wyskakuje komunikat 'nie mozna odczytac plyty' mam lt1.1 i wszystko smiga normalnie, najnowsze gry tez, acb nagralem po raz kolejny i ten sam problem... nie jest to pierwsza gra ktora nagrywam wiec wiem jak to robic. jaki moze byc problem? prosze o szybka odpowiedz ;(
     
  10. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1699
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    @UP
    Gra ma AP2.5 więc nie pójdzie ci na lt 1.1 co najwyżej to sobie oflagowałeś konsole (jak masz nowego dasha i próbowałeś grać)
    Chyba że mówiąc najnowsze to chodzi ci bez problemu: Fable 3 (chodzi na lt1.1 ze starym dashem), NFS HP ?
     
  11. ni3dzwi3dz

    ni3dzwi3dz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gizycko
    Fable 3 chodzilo wczesniej ale aktualizowalem dasha i juz nie dziala(chwile temu sprawdzilem) sory za niedopatrzenie. Czy to z update z gier kinect adventure i animals tez nie pojdzie? Musze wyslac i przerobic lt+? to ze oflagowana to juz nie problem, ta konsole podlaczalem tylko 2 razy do sieci :) na multi mam 2 konsole z oryginalami :)
     
  12. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    Dobra, to jeszcze jedna rzecz,
    mój stary napęd - Samsung TS-H943, nowy taki sam tyle że bez przeróbki, a z oryginalnym firmware... to ja już nie wiem co jest nie tak...
     
Wczytywanie...

Poleć forum