1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD-orginał

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Unbelievable, Maj 13, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Unbelievable

    Unbelievable Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Elo mam pytanie mam przerobioną konsolę i ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD(piracki) mi nie działa wyskakuje nie można odczytać płyty, a czy jak bym kupił orginalnego assassina to by mi chodził czy też by błąd wyskakiwał??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12684
    Polubienia:
    1163
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oryginał lub przerobić xbox 360 na lt+
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4671
    Polubienia:
    282
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Oryginał będzie chodził :)
     
  5. Albion13

    Albion13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    Właśnie u mnie wystąpił problem. Ściągnąłem AC Brootherhood no i nie działało. Niedawno pożyczyłęm orginał, wkładam, odpalam i to samo co z piratem. Ktoś wie o co biega że oryginał nie działa ?
     
  6. Chief

    Chief Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    hmm... w sumie dziwna sprawa z czymś takim. może coś jest z napędem .
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5139
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Inne gry działają? Jaką masz przeróbkę?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    po co odgrzebujecie tematy z przed roku?
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum