1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD-orginał

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Unbelievable, Maj 13, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Unbelievable

    Unbelievable Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Elo mam pytanie mam przerobioną konsolę i ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD(piracki) mi nie działa wyskakuje nie można odczytać płyty, a czy jak bym kupił orginalnego assassina to by mi chodził czy też by błąd wyskakiwał??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oryginał lub przerobić xbox 360 na lt+
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Oryginał będzie chodził :)
     
  5. Albion13

    Albion13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    Właśnie u mnie wystąpił problem. Ściągnąłem AC Brootherhood no i nie działało. Niedawno pożyczyłęm orginał, wkładam, odpalam i to samo co z piratem. Ktoś wie o co biega że oryginał nie działa ?
     
  6. Chief

    Chief Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    hmm... w sumie dziwna sprawa z czymś takim. może coś jest z napędem .
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Inne gry działają? Jaką masz przeróbkę?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    po co odgrzebujecie tematy z przed roku?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum