1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's creed: Brotherhood - płyta nie jest obsługiwana.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jagos, Grudzień 6, 2011.

  1. jagos

    jagos Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć!Mam mały problem z grą Assassin's Creed: Brotherhood. Otóż po wypaleniu gry przez imgburn i włożeniu jej do napędu konsoli, po chwili mielenia i kilku sekundach ciemności na ekranie, otrzymuję komunikat - płyta nie jest obsługiwana. Na forum znalazłem wątek założony przez gościa, który miał ten sam problem i ktoś poradził mu, że wystarczy przepuścić grę jeszcze raz przez abgxa. Zrobiłem to, zaznaczając 'level 3' w zakładce 'autofix', nagrałem grę jeszcze raz (na verbatimie, abgx 1.0.5), i komunikat jest ten sam. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, o co może chodzić? Co najdziwniejsze, gra instaluje się bezproblemowo na dysku, zaś w menu głównym konsoli mam obrazek Asasyna wraz z napisem "Zagraj w AC: Brotherhood".
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. St3fanek1

    St3fanek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieden
    Witaj kolego doslowownie ten sam problem posiadam z ta sama gra , wczoraj nagralem plytke zainstalowala sie i bach "plyta nie jest obslugiwana " .. Dwa tyg temu przerobilem konsole dostalem ja wczoraj ( poniewaz mieszkam za granica) nawet nie wiem jaka mam przerobke bo gosc do ktorego dzwonie ciagle ma tel wyl ... Jestem cieki w tych tematach niestety i rowniez potrzebuje pomocy .. Pozdrawiam ...
     
  4. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli konsola ma aktualny dash i była lub jest podłączona do internetu to posiada nową aktualizację, która zablokowała gry AP2.5 i oflagowała wam konsole.
     
  5. jagos

    jagos Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie z Livem nie łączyłem się ponad dwa miesiące, zaś gry z XGD3 chodzą bez zarzutu. Natomiast wersja mojego dasha to: 2.0.13604.0
     
  6. St3fanek1

    St3fanek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieden
    Ja tak samo nie lacze sie z netem wogole od kiedy mam konsolke ... i nie wiem o co kaman i to pierwsza gra jaka nagralem na przerobke... moze mam zle przerobiona konsole jest taka opcja ? odrazu przypominam ze nawet nie wiem jaka to przerobka:/
     
  7. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jagos - w takim razie jedyne co przychodzi mi na myśl to to, że może masz polską wersję językową. Jeśli tak to musisz zassać angielską, gdyż do polskiej chyba w dalszym ciągu nie ma patcha.

    St3fanek1 - Pewnie o to kaman. Spróbuj nagrać grę XGD2 oprócz AC:B, NFS: HP, Halo Reach, Fable 3, CoD MW2, CoD Black Ops. Od Dead Island/Driver SF prawie wszystkie gry są w XGD3, więc również nie powinny śmigać.

    Za kilka dni powinna wyjść nowa przeróbka LT+ 3.0, która rozwiąże wasze problemy.
     
  8. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  9. jagos

    jagos Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem, czy to cokolwiek pomoże, ale oto wersja, którą zassałem:
    Assassin's Creed: Brotherhood - Assassin's Creed III *2010* [Multi10-PL] [PAL] [XBOX360-ANDI]

    krosfajer - wygląda na to, że masz rację co do wersji PL. Tylko, czy pobranie angielskiej wersji gry na pewno rozwiąże sprawę?
     
  10. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam ostatnia aktualizacje po grze Dead Island i rowniez Fable 3 oraz Call of Duty Black Opd mi nie fafają i nie wiem czy to wina dasha czy jakiegos patcha
     
  11. jagos

    jagos Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś ma może jakiś inny pomysł, jak wyjaśnić ten problem?;)
     
  12. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  13. masiek

    masiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja tez mam ten sam problem w abgx cos z AP wyskoczylo na czerwono, ale pozniej cos poklikalem w 360patcher zwazane z AP i juz czerwone cos tam zniklo w abgx ale dalej plyta nie obslugiwana probowalem tez przez sposob po cichej aktualizacji ale dalej nie smiga...
     
  14. Oski918

    Oski918 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Świnoujście
    Mi się wydaje że macie za stare LT+ :)
     
  15. jagos

    jagos Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oski918 - pytałem o to gościa, który mi przerabiał konsolę, a który w tym siedzi od długiego czasu i zapewnił mnie, że mam najnowszą przeróbkę.
     
  16. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nagrywałem fable 3 az trzy razy patchowalem i przepuszalem przez agbx (starego jak i najnowszego ) i wszyskto wyszlo git gra nie chodzi czarny obraz , nagrywalem na innej nagrywarce i gra nie chodzi zmarnowalem 3 plyty , bez patchowania i wydziwania nagralem dlaej nic , raz nagrywalem calla tez nie chodzi dlatego albo jest to problem z lt + albo z z aktualizacja jaka mi zrobil ded island , konsoli nie podlaczalem nigdy do neta mam lt + 1,91. Mam jeszcza jedną opcje pojscia do kumpla i sprawdze czy u niego pojdzie . Sciagnelem AC Brotherhood i sie zastanawiam czy marnowac plyte
     
  17. Cage

    Cage Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie chce zakładać nowego wątku ,więc piszę tutaj i już nie mam cierpliwośći więc proszę o pomoc
    mam gears of war 3 i nie mogę go dobrze nagrać!!!

    Nagrywałem img burn według poradników tyle że nie zmieniałem numeru w user specified ,dalej mam 1913760 ,wyczytałem przypadkiem że jest inny ale nie mogłem znaleźć do tego potwierdzenia, może ktoś wie

    Potem nagrywałem clonecd również według poradników które znajdowały się i na tym forum
    zrobiłem wszystko tak jak należy, nagrywałem już na tdk i verbatimach i dalej jak włożę grę do napędu to odpala się czarny ekran i po chwili wraca do menu z napisem zagraj w grę
    posiadam najnowszy dash i lt=2.0
    Ogarniam inną wersję bo ta nie posiada pliku dvd
    co mogę jeszcze zrobić , prośba moja o pomoc??
     
  18. procontrol2

    procontrol2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to nie ma nic wspólnego z tym tematem załóż osobny :mad:
     
  19. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    - aktualizacja tablic
    - brak LT+2.0
    - zle nagrana plyta
    - zly obraz

    Temat walkowany milion razy.

    EOT
     
Wczytywanie...

Poleć forum