1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassins creed brotherhood plyta sie zatrzymuje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SarCop, Styczeń 6, 2011.

  1. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam mianowicie taki problem z assasynem ze plyta co po odpaleniu gry zatrzymuje sie w napedzie po jakis 3 min sam uporalem sie z tym problemem wciskajac start podczas zatrzymania sie plyty i poczekania az znowu zacznie dzialac problem lezy w tym ze gdy dochodzie do jednej z misji nawet to nie pomaga zainstalowac na dysku tez nie moge poniewaz plyta przestaje sie krecic zazwyczaj przy 50 %
    Nagrywalem na 2 plyty roznych firm i tak samo oto wstawka http://nie będę kradł.org/*******/5952724/Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL__(BX) (wersja global) spachtowana do lt+ za udzielona pomoc dzieki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przy 50% to wyglada jakby laser mial problem z przejsciem na druga warstwe.
    Jezeli oryginaly dzialaja bez problemu to prawdopodobnie cos jest z Twoja nagrywarka.
     
  4. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za pomoc sprubuje nagrac u kolegi ;D
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A ile masz ustawione w pliku dvd LayerBreak??
     
  6. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem zbytnio o co chodzi ;D ale to pierwszy raz gdy cos takiego mi sie dzieje
     
  7. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    czesc.mam podobny problem co powyzej z Red dead Redeption, niewiem co jest grane, obraz jest ładny wszystko na zielono jest w abgx360,nagralem na plyte verbatim DL wkladam plyte do xboxa wszystko ladnie sie uruchamia naciskam start aby uruchomic caly poczatkowy filmik(z ktorego przechodzi sie do grania) lecz po odpaleniu filmiku po jakichs 5 sekundach plyta przestaje pracowac i caly film sie zawiesza,dodam do tego ze niemoge zainstalowac gry na dysku(chodzi przez 10 sec plytka i nagle wyskakuje komunikat o przemyciu płytki szmatka),szczerze powiedziawszy to nieiwiem co sie stało jutro jeszcze raz sprobuje nagrac na płytke ale dreczy mnie pytanie :czy mam rozwalona nagrywarke czy to obraz jest zly( no ale abgx wszystko wykrył pozytywnie) prosil bym o pomoc

    a o to wersja ktora sciagalem :Red Dead Redemption [RF] [X360] [www.spatorrent.com]
     
  8. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie sprawdzalem plik dvd utworzylem za pomoca abgx
     
  9. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej chyba sprobuje jescze raz nagrac na innym kapie potem dam znac jakby co ;D
     
  10. Sanken

    Sanken Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk, Rotmanka
    Spróbuj nagrać najwolniejszym speedem =)
     
  11. [5]Uck.

    [5]Uck. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Laser masz skopany albo jakieś drobne rysy na płycie.
     
  12. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    ale ze laser w xboxie czy laser w nagrywarce?
    a co do predkosci i innych rzeczy to ja wszystko dobrze nagrywAlem, tak jak jest w poradnikach to tak zawsze nagrywalem i gra dzialala
     
  13. SarCop

    SarCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra panowie wszystko pod katrola problem pewnie faktycznie lezal w mojej nagrywarce nagralem u kolegi i wszystko smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum