1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood - po uruchomieniu aktualizacja, po aktualizacji FAIL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Altheian, Kwiecień 15, 2011.

  1. Altheian

    Altheian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    wczoraj pobrałem sobie Assassin's Creed Brotherhood'a nagrałem go na płytkę, owszem może i bez jakichś większych umiejętności, bo nie ogarniam tych wszystkich LT czy LT+ nie wiem co to i jak to działa, to samo te AP20 i AP25.. Dlatego też właśnie zwracam się z prośbą do was! Z racji że szybko się uczę, mam nadzieję że dacie mi jakieś konkretne wskazówki podpowiedzi co i jak robić żeby naprawić to wszystko.

    A zatem.. Wczoraj pobrałem AC:B wypaliłem go na płytkę, wsadziłem do iksa no i pierwsze co to okienko z informacją:
    "Aby zagrać w grę AC:B musisz dokonać aktualizacji systemu.
    TAK
    NIE"
    dałem tak no bo co zrobię? Oczywiście nie dałem się oflagować bo nie mam podpiętego pod neta i nigdy nie był i nigdy nie będzie.
    Po wszystkim zrestartował się, odpalam grę, przez chwilę mieli płytkę i czarne tło, nagle komunikat:
    "Płyta nierozpoznawalna" albo "Plik nierozpoznawalny"
    wejdź na xbox.com/support żeby się dowiedzieć więcej.

    No i teraz pytanie do was.. Co robić?
    Źle zrobiłem dokonując aktualizacji? Źle nagrałem płytkę? Czy to tylko iks jest za stary i dlatego takie problemy?

    Czekam z niecierpliwością na wasze odpowiedzi ponieważ bardzo chcę zagrać w AC:B!
    Pozdrawiam,
    Altheian!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Lt+ masz? Chyba powinienes wiedziec jaka masz przerobke. Jak bedziesz mial lt+ to bedzie wszystko ok

    Sent from my HTC Magic/Dream using Tapatalk
     
  4. Altheian

    Altheian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szczerze mówiąc nie wiem, bo to mi kumpel go przyniósł bo sobie nowego kupił a tego trzyma u mnie. Da się to jakoś sprawdzić? On sam mówi że nie wie :O

    Według tego gościa

    Jak wsadziłem i zrobiłem aktualizację, a nie chodzi nadal to nie mam LT+, nie obchodzi mnie że mam oflagowaną bo nigdy do neta nie podłączę. Chyba że powinienem to sprawdzić inaczej..?
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Problem polega na tym, że mimo iż szybko się uczysz, robisz to za późno. Komunikat brzmiał że nie rozpoznaje płyty. Nie masz przeróbki LT+, Zaaplikowałeś sobie update dasha z AP.25. Nic z tym nie zrobisz, Pozostaje jedynie przeróbka do LT+ i ponowne nagranie płyty w okreslony sposób.
     
  6. Altheian

    Altheian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oddaj konsolę do przeflashowania komuś kto się na tym zna a grę przed nagraniem przepuść przez program ABGX i nagraj jeszcze raz na płytę - poradniki o nagrywaniu pod LT+ masz na forum - poszukaj.
     
  8. Altheian

    Altheian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm.. więc żeby nikogo nie skłamać. W mojej kolicy nie ma nikogo kto się tym zajmuje, a nie dam 100zł za flashowanie ;O

    Jakby nie było.. Telefony umiem flashować to i z tym nie powinno być problemów.
     
  9. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Ale porownanie:) powodzenia

    Sent from my HTC Magic/Dream using Tapatalk
     
  10. Altheian

    Altheian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale to może da mi ktoś jakieś konkretne wskazówki :p bo tak sam z siebie to ciężko coś wykrzesać ;D znalazłęm 1 filmik ze spryciarzy ale jego jakoś nie bardzo mnie przekonuje :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum