1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins creed brotherhood // Pomoc bo już sam nie wiem nic.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MurzynWnB, Styczeń 3, 2011.

  1. MurzynWnB

    MurzynWnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem wiem że napewno był już taki temat ale już sam sie pogubiłem.

    Zgrałem sobie na płytke Assasina..wrzuciłem do konsoli i patrze...musze wgrać jakąś Aktualizacje z płyty.

    Wgrałem aktualizacje z płytki wszystko ok.Wkładam gre do napędu i nie działa..wyskakuje po 5 sec ekran z napisane : Nierozpoznana płyta.

    Dziwi mnie to bo z tego co czytałem z Fable 3 też były problemy a mi śmigało jak należy.

    Mam prośbę .Mógłby mi ktoś napisać co mam zrobić aby odpalić grę?Coś trzeba przerobić?Zmienić?:):)

    Pisali ludzie coś o LT+ ale jak to zmienić?

    Czekam na odp..Przepraszam za Spam.

    Oczywiście pisząc posta prosze kogoś o rzetelną odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
  4. MurzynWnB

    MurzynWnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok wielki dzieki...ale mam jeszcze do ciebie pytanie.Czy jak wgram najnowszego LT+ i wgram dashborda to te starsze gry tez beda mi latały bez problemu? typu Fifa 11 czy Ea MMA?? bo z nimi nie bylo takiego problemu..pobierało sie wypalało obraz i smigało.
     
  5. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Tak, będą działać.
     
  6. MurzynWnB

    MurzynWnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dav10 a mam jeszcze jedno pytanie jak już jestes taki miły i mi pomagasz..Gdy włożyłem Assasina do xboxa wyskoczyła mi ta aktualizacja...

    Po jej wgraniu zmieniło mi się dokładnie tło na takie jak z filmu dashboard(też miałem w opcjach tam kineckta).Jest to możliwe że już mam wgranego nowego dashboard???da się to jakoś sprawdzić?

    Bo wcześniej miałem zupełnie inne Menu niż teraz mam.

    Pozdro i Dzieki.
     
  7. MurzynWnB

    MurzynWnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Wejdź w ustawienia systemu -->ustawienia konsoli -->dane systemowe i napisz jaką masz wersję dashboardu
     
  9. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Skoro wgrało ci z AC:B To masz najnowszy dashboard.
     
  10. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Jeśli napisałeś że masz dashboard kinect ready to masz najnowszy. Cieszę się, że mogłem pomóc.
     
  11. MurzynWnB

    MurzynWnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dav10 a ja znów powracam...mam jeszcze 1 pytanie bo resztę już wiem dobrze...

    O co chodzi z ta metoda 3 dashy?Mógłbys mi podać link jak się aktualizuje tą metodą konsole??Bo z tym mam właśnie problem.

    Czekam też na wypowiedzi innych użytkowników.
     
  12. sledzik

    sledzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    metoda 3 dashy działa tylko jeżeli masz stary dashboard (nie kinect-ready), w twoim przypadku pozostaje grać w gry bez AP2.5 (nowy NFS czy właśnie AC:B) lub aktualizacja do LT+ i spanie spokojnie :)
     
  13. MurzynWnB

    MurzynWnB Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak mam nowy dashboard musze wgrać LT+ aby gierki śmigały np: AC:B ?? :))
     
  14. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum