1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood , pomysł na odpalenie ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez shadzor, Listopad 13, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. shadzor

    shadzor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Inowrocław
    jestem ciekaw, jak odpalić AC Brotherhood? bo na razie walczę i walczę, ale nie daje rady. bez aktualizacji dasha gry nie dało się odpalić, po aktualizacji wyskakuje ze plyta nie chce byc odczytana w czasie włączenia gry. ktoś może mi powiedzieć, jak odpaliliście tą epicką grę Panowie ? Widziałem, że niektóre osoby mają już przyjemność śmigać Ezio.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Jtag, albo napęd BenQ. Na liteonie nie odpalisz...!
     
  4. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5427
    Polubienia:
    1679
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Jak nie mam wgranego nowego dasha.. czyli mam dasha 89xx (coś takiego..stary chociaż) i Fable 3 mi chodzi bez kłopotu. To czy ta gra będzie od razu wołać o upgrade dasha czy odpali ?? Bo ja już nie wiem. Gdzieś userzy piszą że na starym dashu działa później inni piszą że nie działa..
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    hmmmmmmm a mpoże łatwiej poczekać te pare dni na lt+ jest już testowany acb przeszdł test więc za pare dni można liczyc na lt+;))
     
  7. warior

    warior Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1 sposob poczekac do 18,11,2010 i odebrac po polsku pre-ordera za 199,99 zl :p
    2 czekac na jakis patch / nowa przerobke etc.

    Powiem szczerze ze jestem fanem PoP, AC ale kurde troche szkoda kasy, jezeli Ubisoft zrobi taki myk jak LucasArts zrobil SWTFU2 to po zakupieniu gry zostaje nam usiasc i plakac do poduszki :p

    Proponuje zamknac temat i nie tworzyc zbednych klonow jednego tematu bo przesiedzialem troche czasu czytajac 40 stron jednego tematu gdzie pytania powtarzaly sie po ilenascie razy.

    Pozdro
     
  8. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Jak już pisałem w jednym z tematów u mnie gra chodzi.

    Może komuś specyfikacja mojego klocka się przyda:

    Firmware: 1.6 NS
    Konsola: Arcade Jasper (Grudzień 2008)
    (Mam zasilacz 150W czyli jest to napewno Jasper).
    Napęd: Lite-on
    Dash: 2.0.12416.0
    Aktualizacje: Dash'a 2.0 wgrałem z Dance Central, później jeszcze kilka wgrało mi się odpowiednio z Kinecta(gdyż posiadam owy sensor) i gierek na niego przeznaczonych.
    Wszystkie wcześniejsze aktualki robiłem z neta gdy tylko wychodziły i tylko po to łączyłem się z XBL.

    Grę odpaliłem z płyty ruszyła. O aktualizację się nie pytała.
    Zainstalowałem na dysk. Zgasiłem konsolę. Odpaliłem ponownie i działa.

    To teraz tylko czekam na wersję PL i gram.
    Dodam, ze Fable 3 też mi chodzi bez problemu.
     
  9. Stuner

    Stuner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Dzisiaj przeglądaj ******* znałem coś intrygującego. A mianowicie Assassins Creed Brotherhood AP25 to AP20 Patch XBOX360-K1N3CT. Sprawdziłem i jest kilka torrentów tego czegoś. Trudno mi określić co to jest i czy odpali, dlatego kieruje pytanie do was - czy ktoś próbował tego? Jeśli tak, to jaki był efekt?

    P.S Jeśli zły temat to sry. Stary o ACB został zamknięty.

    EDIT

    Pobrałem - to nie jest wirus. Sprawdziłem plik nfo i z tego co wyczytałem to on podmienia AP2.5 na AP2.0. Było coś jeszcze z symulacją. W spoiler daje nfo. Może ktoś zrozumie to lepiej.

    AP25 comes from Anti Piracy 2.5, a method used by microsoft to check if the disk you inserted in your xbox360 is authentic or not.

    If your dashboard is equal or higher than 2.0.12583, AP25 will be triggered.

    Here is the patch to make it run under the old AP2.0!

    This will simulate the ROM in your XBOX360, making it look like you have hitachi V46/47 or samsung ms25/ms28 (if you dont have those already)

    Enjoy!!
     
  10. Freelander

    Freelander Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. MPiotroV

    MPiotroV Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  12. panfil20091

    panfil20091 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie To samo
     
  13. bertrob

    bertrob Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to macie w końcu dash 2.0.12416.0 czy ten najnowszy?...
     
  14. aveiro

    aveiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    U mnie też działa
     
  15. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    ,
    Ponieważ macie Dashe 2.0.12416.0
    a ten dash nie obsługuje "AP2.5"

    Dashe wyższe od 2.0.12416.0 już posiadają to badziewie... i oflagują ci konsole poprzez komunikat : "Nie rozpoznano płyty"

    Jasne?

    Oflagowanie = BAN jak podłączysz pod neta konsole...

    i proszę was... nie piszcie znowu drugiego tematu na 40/50 stron...

    @Down, czekaj na LT+ inaczej tego nie zrobisz...
     
  16. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam. Posiadam Dash 2.0.12416.0 i pyta mnie o aktualizacje AC, i nie moge jej odpalic, lipa straszna, tak dlugo oczekiwana gra ;[

    EDIT: tylko taka roznica u kolegow co dziala, ze oni maja 1.6 LT a ja 1.51 bodajze :)
     
  17. szatek16

    szatek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A zmieniałeś na niższy WAVE ? Rozumiem że nie musisz używać activate.iso ?
    Ja mam jeszcze dash'a NXE (później sprawdzę, która wersja), napęd Liteon z ix 1.61. Mam nadzieję że z activate.iso zadziała :)
     
  18. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    AP25 to AP20 to nic innego jak crack do Jtaga lub sciema dla takich dzieciakow ktore JUZ musza odpalic gre... Poczekajcie, wlaczcie inna gre i czekajcie, nikt wam nie powie w ciagu 1 dnia jak to odpalic. Czy to takie trudne, poczekac?
     
  19. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Super... Przed chwilą dokonałem migracji na xbox.com, podłączyłem oryginalny napęd i zrobiłem update, teraz mam 126 :( Szkoda, że o tym nie wiedziałem, tak to bym z pena zrobił update do 124 i pograłbym w Brotherhooda, bo mam iXtreme 1.61 NS, a teraz to lipa :/
     
  20. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dla wiekszosci gra nia dziala rownierz na 416 wiec pewnie nic nie straciles.
     
  21. gucio2004

    gucio2004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerobiłem obraz x360wavepatcher ale w wersji 1.2.1 (nowego coda nagrywałem 5 razy i tylko na tej wersji programu dobrze to spatchował, do kitu jest ta nowa beta póki co) zaktualizowałem dasha ale ze strony t o r r e n t y . o r g w zakladkach jest jakaś nowa aktualizacja niestety nie napisali jak wersja i włożyłem płytkę i patrze odpaliła :) przykro mi że inni nie mogą grać ale mam nadzieję że coś wymyślą spece od zabezpieczeń. Aha napęd mam Benqa.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum