1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassin's creed brotherhood problem z uruchomieniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez suhacz89, Kwiecień 15, 2011.

  1. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    mam konsole elite z 02-11-2009 mam wgrany LT + .Ściągnąłem obraz Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL. przepuściłem go przez program abgx360_v1.0.5 zgodnie z instrukcją na forum. Nagrałem na płytę Verbatim DVD+R DL prędkością 6x w Nero Burning ROM 7 trwało to trochę długo około 30 min ale cały proces zakończył sie bez błędów. Wkładam nagrana płyte do napędu konsoli, okolo 5 sek naped miesza płyte i wyrzuca mi ja z powrotem, na ekranie żadnej reakcji nie, ma tylko menu głowne. Wie ktoś może w czym tkwi problem ? [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj jeszcze raz gre, tylko ze wolniej.
     
  4. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    I programem img burn a nie nero

    Sent from my HTC Magic/Dream using Tapatalk
     
  5. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ok zainstalowałem imgburn 2.5 i przy probie ustawienia napędu wyskakuje błąd w book type 'invalid command operation code'. Robie wg poradnika na forum.programosy.pl/nagrywanie-gier-na-xbox-360-vt102603.html
    Jakies rady ?
    [​IMG]
     
  6. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Wrzuciłeś do gry AP 25?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Spatchowałeś AP2,5?
    Nagraj prędkością 4x
    Użyj IMGBurn
     
  9. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    a ja Ci polecę cloneCD: D
    nagraj 2,4x
    masz pliki nazwagry.cos* nazwagry.dvd ??
    *- tu jest jakieś rozszerzenie, a mi chodzi przede wszystkim o .dvd
     
  10. apple

    apple Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    taki ooftop warta ta gra wydania 190zł?
     
  11. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to nie jest tak ze najnowsza wersja abgx360_v1.0.5 sama dogrywa patche AP2,5 ?
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jest tak jak mówisz......
     
  13. suhacz89

    suhacz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skorzystałem z poradnika który mi zaproponował !Touch!
    i niestety pod koniec wyskoczył mi taki komunikat
    [​IMG]
    [​IMG]
    czyżby następna płytka lądowała w śmietniku ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum