1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood, Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Buszi69, Grudzień 25, 2010.

  1. Buszi69

    Buszi69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, widzialem podobne tematy, ale jestem zielony w tych wszystkich patchach i innych takich i poprostu nie rozumiem tego wszystkiego a potrzebuje pomocy. Sciagnalem sobie AC Brotherhood, zainstalowalem i kiedy wlaczam ekran sie staje czarny i nic nie idzie dalej... nawet zeby wyjac plytke musze resetowac konsole, bo inaczej nie da rady, taka jedna wielka zwiecha ;D Co to jest?! Zrobilem wedlug tego tutka http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html i nic... Pozwole sobie zapozyczyc screena z abgx'a, bo kolega z forum mial tak samo jak ja Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym! . W czym problem? Mam wersje Russound by Andi, naped lite on, przerobka lt+, dash z kinecta (ale dokladnie nie wiem jak sprawdzic ktory^^) Prosze powiedzcie mi, co mam zrobic, jak ominac te cale ap25 i zmienic wave (chyba, ze na lt+ moze byc wave9) Bardzo prosze wytlumaczcie mi wszystko krok po kroku :) PROSZE! :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Problem jest w kopii gry. Musisz sobie ściągnąć inną wersję Assassyna niestety.
     
  4. Buszi69

    Buszi69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Nevill

    Nevill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Wykonaj punkt 3 i 4, bez modyfikacji wave i pokaż screena z abgx
     
  6. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gdzieś na jakimś trackerze czytałem że wersja RUSSOUND z polskimi napisami nie śmiga na LT+. Sam mam wersję ACB wersję Global (Eng) i śmiga elegancko na Lt+. Polecam pobrać właśnie tą wersję.
     
  7. Buszi69

    Buszi69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moj screen wyglada identycznie jak ten co podalem (co prawda to nie moj, ale taki sam :) ) czyli ten --> Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!


    neo937 mogl bys podac mi jakis link do takiej wlasnie wersji? Bo szczerze to zalezy mi, zeby byly napisy a takie z napisami znalazlem tylko te Russound. Teraz pobieram to z naszego forum, bo autor napisal, ze smiga, bo sam sprawdzal na konsoli ( http://xboxforum.pl/*******-f25/assassins-creed-brotherhood-2010-lt-multi10-pl-78028.html ) Ale skoro mowisz, ze lepiej miec wersje eng to mogl bys mi podac link do torrenta? Moze masz jakis gdzie jest duzo seedow albo cos ;D jezeli nie, to sam poszukam czegos dobrego :)
     
  8. Nevill

    Nevill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Do wersji RUSSOUND nie ma tego patha, dlatego ci nie zmienia ap25. Musisz pobrać wersje Global.
     
  9. Buszi69

    Buszi69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciagnalem wersje Global. Moglibyscie powiedziec mi jak to teraz prawidlowo nagrac? :D Zmieniac wave? Jak tak, to na jaki? To ap25 to w abgx sie zmienia, no nie? tzn, wyswietla mi, ze zweryfikowano i jest na zielono, wiec raczej ok ;D Ale wave trzeba zmieniac, czy moze zostac 9? Mysle, ze teraz w koncu sie uda zagrac :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum