1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Laska151, Styczeń 12, 2011.

  1. Laska151

    Laska151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DE
    Witam!

    Posiadam wersje Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL, na początku odpaliłem program ppfomatic_version_3.0 wgrałem patcha

    http://team-xecuter.com/lt-ap2-5-iso-patches/

    później sprawdziłem w Abgx i wszystko było na zielono mimo to jak odpalam grę pokazuje się czarny obraz i koniec:/ nie wiem macie jakieś uwagi co może być źle?

    Oczywiście płyta verbatim, przeróbka Lt 1.1+

    Opcje Abgx:
    http://www12.zippyshare.com/v/64788479/file.html

    http://www9.zippyshare.com/v/10667762/file.html

    Obraz przepuszczony przez Abgx:
    http://www55.zippyshare.com/v/57365121/file.html

    http://www55.zippyshare.com/v/70094218/file.html

    z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    w zakładce options zaznacz check/fix video padding a w zakładce AutoFix zaznacz adjust ss......
    nie wiem czy podziała ale przynajmniej ja mam takie ustawki w abgx
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie mam pojecia po co kodujesz linki. To jeszcze bardziej przeszkadza.

    Co do gry to wgraj automatycznie przez najnowszego ABGX, niech sam wgra patche.
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Sprawdź grę bezpośrednio z płyty programem abgx360, albo możliwe, że nie masz LT+ (jeśli ktoś inny wgrywał).
     
  6. Laska151

    Laska151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DE
    Napewno mam LT+, kilka dni temu przerabiałem razem z bratem i przed chwilą sprawdzałem u niego działa bez problemów;/ Mój napęd jest już trochę zużyty może dlatego no ale jak już włożę płytę do napędu pokazuje się ikona gry i napis "zagraj w grę". Podczas próby instalacji zatrzymuje się na 43%. Dodam że jak na razie działają mi wszystkie gry z NFS-HP włącznie.
     
  7. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Hmm może nagrywarka ci odmawia posłuszeństwa?? Bądź źle wytłoczone płyty (zdarzyło mi się parę razy tak ale przy zwykłych DVD5.. miałem kupione 60 płyt a tu co druga trzecia była na śmietnik..((ale to już rok jak nie więcej do tyłu)) )

    EDIT: Jak u niego dana kopia działa bez problemu (to świadczy o tym że dobrze przerobiony/wypalony) więc być może twój napęd powoli klęka..
     
  8. Laska151

    Laska151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DE
    Właśnie sprawdzałem na jednej nagranej płycie

    edit: no najwyraźniej, no trudno dzieki wszystkim za pomoc.

    edit2: mam jeszcze jedno pytanie: Czy jak włożę u niego mój dysk i zainstaluje grę to będzie później uruchamiała się na mojej konsoli(obojętnie jaka gra)?

    edit3: ale lipa, jakby ktoś chciał wiedzieć uruchomienie gry z dysku jest możliwe tylko na konsoli na której dana gra została zainstalowana;/

    temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum