1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood - problem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TytiX, Styczeń 23, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Witam, a więc problem polega na tym, że jestem w 8 sekwencji i za chiny nie mogę dostać się do ostatnich "leż Romulusa". Wejście jak by znajduje się pod ziemią i nie ma w ogóle wskazówek jak tam się dostać. Ktoś miał również podobny problem ? Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lazi00

    lazi00 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  4. razor7

    razor7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    669
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wejście jest w tym miejscy gdzie był strażnik wieży. Wchodzisz na tą odgradzająca ścianę i skaczesz na drugą stronę. Idziesz dalej i masz zbroje. Jeśli ten opis Ci nie pomógł masz filmik:
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  5. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    O jezus, pomyliłem działy. Proszę o przeniesienie bądź usunięcie.

    @up - pomógł ;-) Dzięki.
     
  6. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Jednak nie - problem w tym że ruiny na tym filmiku są jakieś inne od moich. W moich nie ma takiego miejsca jak jest na filmiku. Ktoś może poradzić?
     
  7. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up niemożliwe, popatrz dokładniej
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum