1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed: Brotherhood PROBLEMY

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Jechu, Grudzień 4, 2010.

  1. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Tutaj piszcie swoje problemy z przejściem misji lub inne, byle nie problemy z obrazem bo od tego jest inny dział.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. midasziom

    midasziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktoś jak dostać się do ostatniego glyphu w Watykanie? Jestem na początku sekwencji 8 i brakuje mi tytko tego jednego. Miejsce w którym przechodziło się w misji wcześniej jest teraz ogrodzone i nie mam zielonego pojęcia jak tam wejść.
     
  4. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Chodzi o ten zamek wysoki? dziwne, bo ja do niegow chodzilem normalnie, tym samym wejsciem. Sprawdz dobrze :)
     
  5. redman89

    redman89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Próbowałem do niego wejść po przejściu gry ale mam złą wiadomość za h**a nie znalazłem sposobu aby tam się wdrapać :(
     
  6. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    pamietam ze najpierw musisz przejsc przez rzekę, wiadomo. Potem tuż przy tym moście głownym jest małe wejście na takie jakby "zaplecze" puste miejsce pod gołym niebem, nikogo tam nie ma. Jest tam zato drabina, Po niej wejdziesz na mur. Zabijasz straznika i idziesz W storne wieży a tam jest male drewniane pudlo, po ktorym sie na te wieze wdrapiesz i juz jestes na poziomie glyphu. NaBedac tam rozejrzyj sie, z wiezy masz 2 drogi, na 1 jest drupa stojacych straznikow a na 2 widzisz kopiec siana. Wlasnie tam do tego siana musisz isc. Pozbadz sie straznika i przy sianie wlacz wzrok orla. Rozejrzyj sie i glyph bedzie na scianie
     
  7. Milex

    Milex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    022

    Potwierdzam, nie ma opcji. Po skończeniu fabuły, dwa "otwory" w siatce przy rzecze już nie istnieją. Chyba że, ktoś zna inne wejście to z góry dzięki za info
     
  8. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Ale po skonczeniu gry masz otwarta brame przeciez (tą na lewo od mostu)... tam wskakujesz po rusztowaniach na gore i dalej juz tak jak we wczesniejszych misjach.

    To ta sama brama przez ktora zaczyna sie jedna z ostatnich misji.
     
  9. Milex

    Milex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    022
    Wskakuje dalej po rusztowaniach, ale na zamek nie wejde. Przez bramę wchodzę na to podwórko, sa rusztowania drabiny itepe ale wejscia nigdzie nie widze.
    Z tego co pamietam to wczesniej wchodzilo sie przez drzwi dalej i na gore. Generalnie chcialbym dostac sie na gore na sam szczyt zeby skoczyc ze spadochronu ;P
     
  10. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Eh... jak wy te gry przechodzicie ;-)
    Wchodzisz przez brame, po rusztowaniach na mór (ten miedzy samym zamkiem a rzeka) potem zeskakujesz z muru na wystajace deski i inne ****rele po jego wewnetrznej stronie i idziesz w lewo wzdloz a do takiego "domku w rogu" Chyba to jest stajnia. Idzie sie ta droga wykonujac misje gdzie masz podsluchac Lukrecje (czy jak on sie tam nazywa)
    No i tak idziesz i idziesz i idziesz dokladnie sa tama droga, wchodzsz na gore zamku (tak jak w misji), tylko ze nie zeskakujesz na ten malutki dziedziniec, gdzie wchodzilo sie przez drzwi na schowy w dol, tylko skaczesz odrazu w prawo na okno, po oknie na gore, tam zabijac 3 straznikow, po scianie wskakujesz jeszcze jeden poziom wyzej... zabijasz straznika, po po drabince jeszcze wyzej a potem po maszcie na sam szczyt.

    To tak mniej wiecej bo pisze z glowy i nie pamietam dokladnie.
    Jak nie wiesz ktoredy isc do zaladuj sobie misje gdzie trzeba dostac sie do zamku, zwinac klucz Lukrecji a potem dostac do wiezienia na dole.
    Wejscie do na gore robisz dokladnie tak samo, tylko mowie, na gorze skaczesz na okno z prawej strony a nie biegniesz na wprost na maly dziedziniec.
     
  11. Milex

    Milex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    022
    Dzięki za podpowiedź, jednak żeby było śmieszniej właśnie odnalazłem drogę na samą górę bez czytania Twojego poradnika.
    W końcu nabiłem achieva za lot spadochronem, chociaż wcześniej naczytałem się, że jest to niemożliwe po ukończeniu gry :p
     
  12. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Eeee... bzdura, nie mozna tylko wyjsc z Animusa, wiec jesli nie zrobiles wczesniej achiva za odnaleznie artefaktu w 2012 roku to musisz zaczac gre od nowa. Po Rzymie mozna biegac bez ograniczen... poza tym zawsze mozna zaladowac przeciez poprzednie wspomnienie i nawet gdyby sie tam nie dalo wejsc po zakonczeniu gry to mozna zrobic to podczas jednej z wczesniejszych misji.
     
  13. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Ja tez noie moglem wejsc, ale pomogl mi poradnik na youtube. Polecam, tam wiele filmow Ci pokazuje co i jak zrobic :)
     
  14. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jak się podpala te wieże, bo nie mogę coś podpalić a potrzebuje 4 assasinów do misji
     
  15. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    najpierw musisz zabić kapitana wieży, jak Ci ucieknie to musisz na niego czekać do zmiany warty. NIe podpalisz jesli go nie zabijesz
     
  16. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    wytłumaczy mi ktoś na czym polega premia (w multi) "Uziemienie" coś zabic cel na ziemi ale nie wiem o co dokładnie chodzi, bo jescze go chyba nie dostałem...
     
  17. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Witam

    Mam problem z ostatnim piórkiem - zebrałem i 9 a jak wiadomo jest ich 10

    Brakuje mi jednego patrzyłem w DNA mam 2/3 Pióra Kampanii czy coś takiego - z tym że wogóle nie ma go na mapie :p Gdzie ono jest?

    Edit: Już mam :D
     
  18. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Ponawiam pytanie
     
  19. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    A w której misji na chwile mozesz prowadzić desmonda zeby podłaczył transformatory??
     
  20. Werkos

    Werkos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up na samym początku? 2-3 misja

    Słyszałem, że w AC:BH na xboxa jest spolszczenia kinowe.
    Ja mam po angielsku i po Włosku skąd mogę wziąść spolszczenie??
     
  21. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Wie ktoś może czy w pudełku był jakiś kod na DLC czy inne gówno? Bo mam możliwość sie wymienić za Black Ops a nie wiem czy strace coś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum