1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed Brotherhood pytanie..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adkornx, Maj 26, 2011.

  1. adkornx

    adkornx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy abgx najnowszy juz automatycznie aktualizuje gre bo wypalilem brotherhooda i sprawdzilem abgxem i wypalilem i tera czytałem ze nei aktualizuje i sie boje do konsoli wlozyc..;d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zależy co i jak masz poustawiane w programie - przeskanuj wypaloną płytę i wstaw screena to coś będzie można więcej na ten temat powiedzieć.
     
  4. adkornx

    adkornx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli masz wszystko na zielono po sprawdzeniu w ABGX nagranej płyty to wszystko powinno być cacy, ale dla pewności wklej ten screen to uzyskasz 100% pewności.
     
  6. adkornx

    adkornx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzic juz wypaloną gre:D?
     
  7. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak samo jak obraz - tam gdzie wybierasz obraz możesz wybrać co chcesz przeskanować (Linijka wyżej - Imput) i wybierasz ostatnią pozycję (Burned DVD).
     
  8. adkornx

    adkornx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    error riding disc mi wywala mozesz mi zrobic ss jak ma wyglodac ustawienie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum