1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood - Screen Tearing

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez =ESTE=, Grudzień 22, 2010.

  1. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Czy to normalne że w ta gra często gubi Synchronizację Pionową ? Szczególnie jak Obraca się kamerę w bok bardziej Dynamicznie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Skoro jeszcze nikt nie odpowiedział to normalne i nikt tego nie zauważył :) Dla mnie gra miała przepiękną grafe i byla super. Na Screen Tearing (cokolwiek to znaczy) nie zwracałem nigdy uwagi.
     
  4. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Normalne to raczej nie jest, a przynajmniej nie powinno byc. Niestety u mnie dzieje sie tak samo.
     
  5. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To jest normalne bo jest to zabieg celowy wykonywany przez twórców - brak v-synca dodaje kilka klatek. Muszę jednak przyznać że dziwi mnie to strasznie - na pc wyłączenie v-synca daje z reguły jakies marne 2fps więc nie sądzę by na xklocu dawał więcej, dlaczego więc nie ująć czegoś z grafiki w celu dodania fps? Przecież brak v-synca to jest czasem masakra (zależy jak owy tearing jest duży). Kto grał w Uncharted 1 ten wie o czym mowa, tearing w tej grze to tragedia.
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A w CS'ie 1.6? Jak wyłączyłeś synchronizację pionową to wyłączało Ci ogarniczenie z 60 fps do nawet pińcuset (oczywiście jak masz dobrego kompa :D

    Ja w AC:B nic takiego nie zauważyłem - grało się bardzo dobrze
     
  7. BratMichała

    BratMichała Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest tak .. prawda :_ ale mi to nie przeszkadza :_ Może to zrobione dla PS3 było bo tam tnie . i na x'a już tak zostało
     
  8. piootrek15

    piootrek15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrowiec
    Mam pytanie dotyczace Assassins Creed Brotherhood. Niedawno dostałem tę gre ale czy moge ja uruchomic, ponieważ mam flasha konsoli LT1.1 i nie wiem czy jak ją uruchomie to wtedy przestaną działać mi wszystkie "kopie zapasowe" albo konsola nie zostanie zbanowana?
     
  9. XMigda

    XMigda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdzieś na Śląsku :)
    kopie beda ci dalej dzialac ale te nowe nie tj-fable 3,assassins creed brotherhood i need for speed hot pursuit,i jesli uruchomisz teraz na lt 1.1 to dostaniesz oflagowany nie zbanowany czyli jak podepniesz sie pod neta to dostaniesz zaraz bana jedynem wyjsciem jest lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum