1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed: Brotherhood, wersja PL-SZPOASQUAD - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez porschak240, Listopad 25, 2010.

  1. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Witam!
    Czy AC:B od SZOPASQUAD odpali na iXtreme 1.6? Bo gdzieś czytałem, że gra jest spaczowana do Wave 3. Może ktoś potwierdzić, ew. podać linka?
    PS. Mam napęd Lite-On i najnowszy dash.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale wy jesteście głupi czy tylko udajecie
    co z tego że ma vave3 jak ma ap2.5
    tak trudno zrobić sobie z 1.6 na lt+ albo iść do sklepu gsm dać 50zł 10min i już jest;))???
     
  4. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Heh, tyle, że mieszkam takiej dziurze że nie ma takiego kolesia :p Ech, no nic, dzięki, temat do zamknięcia.
     
  5. kopciuch

    kopciuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A te wesja PL od Szopasquad jest w ogóle kompatybilna z LT+ (czy ma wgranego tego LT+ patcha)? Jest jeszcze na necie jakaś wersja IND, która też podobno jest po polsku i piszą, że jest spatchowana na LT+
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    właśnie ze nie bo szopaquad miesza vavy tak że obraz jest po prostu nie pootrzebny do gry bo nie działa na lt+
    jest jeszcze szansa by gsm liberty wrzucił acb on nie miesza w obrazei co najwyżej udoskonala go tak aby można było grać bezpiecznie live
     
  7. kucharzlodz

    kucharzlodz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra chodzi ja gram....
     
Wczytywanie...

Poleć forum