1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez unknow1, Listopad 1, 2012.

  1. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Próbuję nagrać AC:B na lt 2.0 i dashu 15574. Wgrałem do obrazu topologię lt 2.0, oraz pliczek .bin o nazwie "XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.bin" tak jak poradzono w jednym temacie na forum. Gra instaluje się na dysku, lecz gdy chcę ją odpalić, to wyskakuje komunikat "Płyta nieobsługiwana"... Czy da się nagrywać jeszcze gry z ap 2.5 czy pozostaje mi kupno oryginału? Bardzo proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale to nie jest gra xdg3 więc chyba nie trzeba do niej dogrywać topolgii, tak mi się wydaje.
     
  4. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrywałem z topologią i bez. Bez skutku...
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Info Przenoszę

     
  6. xtc888

    xtc888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co udało mi sie posklejać ze wszystkich informacji które wpadły mi w oczy, to wynika, że nie da się grać w gry AP 2.5 nie licząc Halo i CoDa na lt 2.0. Podobno trzeba takie iso przepuszczac przez najnowszego abgx'a który działa tylko z lt 3.0. Jeśli się mylę proszę o naprostowanie, sam chciałbym zagrać w Brotherhooda a niestety póki co jestem skazany na LT 2.0.
     

Poleć forum