1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wyczes, Listopad 14, 2010.

  1. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Zassalem wlasnie Assassin's Creed Brotherhood ale wyczytalem tu na forum za jest ta gra zabezpieczona ap 2.5 i wymaga aktualizacji dasha.Dodam zae konsoli niemam podpietej do neta i nigdy niemialem i niebede jej podpinal na100% mam wgranego ixtreme 1.6 sluzy mi tylko do grania solo czy jesli zainstaluje tego nowego dasha to odrazu jakis ban blokada dysku czy jak? jak to dziala czy tylko jakos ja odznacza i gdy podepne do neta to dopiero ban?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. merfi66

    merfi66 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na razie nic nie rób i czytaj forum,pozdrawiam
     
  4. dfpbld

    dfpbld Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak masz naped liteona to poczekaj na LT+, a jak masz samsunga albo hitachi to poszukaj na forum bo ponoc te napedy nie obsluguja AP i jakos da sie odpalic AC:B.
     
  5. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Nagraj sobie normalnie tak jak dotychczas nagrywałeś gry i zobacz czy chodzi.
    Możesz przy okazji powiedzieć z jakiej strony pobierasz gry?
    Pozdrawiam ;)
     
  6. skonio

    skonio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Aleksandrów Ł.
    Też radze sie wstrzymać,chyba,że chcesz zmarnować płyte ;]
     
  7. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Dasha zaktualizować możesz... jednak AC:B nie odpalaj bo oflaguje Ci konsole... i na 100% sie nie uruchomi. Jest to już 3 gra która ma AP 2.5. Przed chwilą wyszedł NFS w NTSC i też ma :(
     
  8. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Verbatim kosztuje około 5złotych za sztukę to nie jest majątek.
     
  9. skonio

    skonio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Aleksandrów Ł.
    Tylko się tak mówi :D
     
  10. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    W porównaniu do gier za około 200zł to jest różnica :)
     
  11. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    Radze się wstrzymać troche
     
  12. Denilson

    Denilson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam , obczytałem już dużo stron na ten temat alejak widac niektórzy juz w ACB grają , moje pytanie mam napęd BenQ iextreme bodajże 1.6 (gry pat****e na wave 3 wtedy mi chodzą), czy da rade odpalic assassina, nie zależy mi na graniu online także mam to gdzies czy mi oflaguje(cokolwiek to znaczy) chciałbym grac po prostu offline???
     
  13. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    oflagują, tzn. że jak podłączysz x'a pod neta to dostaniesz bana. A co do gry, wstrzymaj się te parę dni, nie ma takich zabezpieczeń których nie dało by się złamać
     
  14. pawel288

    pawel288 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jak wgram sobie dasha przez usb nie polaczajac do neta i caly czas konsola bedzie na ofline. Bedzie dzialac ? I jest jakas mozliwosc ze mi oflaguje konsole ??
     
  15. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ OMG! Update i odpalenie gry OFFLINE też flaguje konsolę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum