1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed:Brotherhood

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kestrel, Listopad 20, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    Kilka dni temu zacząłem pobieranie AC:B GLoBAL przez uTorrent. Dziś zakończyło się pobieranie i nagrałem grę na płytę Verbatim. Wszystko wydawało się OK. Włożyłem płytę do napędu. Aby gra zadziałała musiałem zaktualizować konsole. Tak też zrobiłem. Gdy chciałem po aktualizacji zacząć grę pojawiło się, że nie można odczytać płyty. W czym może tkwić problem? Czekam na szybką i szczegółową pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eNCe PeNcE

    eNCe PeNcE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Myszków
    ACB potrzebuje nowej przeróbki LT+ więc radze trochę poczekać na jej wydanie :)
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Odpalając tą grę właśnie oflagowałeś sobie konsolę. Pozdrawiam
     
  5. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    Mam najnowszą przeróbkę, co do drugiego postu to nie gram multi. Pozdro. Kolejne propozycje.
     
  6. mlody19870

    mlody19870 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Po 1 to nowa przeróbka jeszcze niewyszła pewnie masz LT 1.1
    2 po drugie wystarczy przeczytac inne tematy a nie zadawać glupie pytanie które było juz X razy na tym forum.
     
  7. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    Sorki kurde nie stresuj się tak. Nie zrozumiałem bo nie jestem ogarnięty w temacie. Wychodzi więc na to,że musiałbym dać znów konsole do przeróbki?
     
  8. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chodzi oto że wszystkie nowe gry które pokazują się mają zabezpieczenie anty pirackie... ap 25 gry z tym zabezpieczeniem można odpalić tylko na konsolach które posiadają napęd hitachi albo samsunga ale nie ukażdego działa więc w njabliższym czasie ma się ukazać przeróbka Lt+ trzeba czekać nie pograsz jak narazie ani w asasina ani w hot pursuita i tyle...
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz sam sobie przerobić - nie jest to trudne
     
  10. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    Nie jestem zielony jeszcze bym popsuł. Jeszcze pobieram call of duty Black ops to tez nie będzie działać czy jak? To wychodzi na to,że każdy kto będzie chciał pograć w te nowsze gry będzie musiał przerobić na to LT+ tak?
     
  11. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    A jeszcze jedno gra jest nagana dobrze jakbym przerobił na LT+ to będzie chodzić?
     
  12. nowmat

    nowmat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy jak mam napęd hitachi przeróbkę 1.4 i jak przerobie grę jak zawsze na wave2 to będzie działać?(z tego co czytałem wyżej to nie będzie działać ale wole się upewnić)
    Konsola ma bana więc żadnej aktualizacji nie ściągnę więc jeśli bym musiał przerabiać na najnowszy soft to gry będą bez problemu działać?
     
  13. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    To wszystkie gry już będą tworzone z tym systemem?
     
  14. warior

    warior Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Drogi Kestrelu jestem wrozka, ustawilem specjalnie dla ciebie tarota, i wyszlo ze najprawdopodobniej tak te gry beda teraz takie wychodzily.
    Karta atutowa jest kolo fortuny wiec nigdy nie wiadomo co wyniknie.
     
  15. robsonl

    robsonl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja ma z kolei takie pytanie: do tej pory gralem w ACB bo zailnstalowalem updaty kinekt adventures, kinect animals oraz update beta, ale podkusiło mnie o odtwarzzanie filmow na xbox. aby sciagnac odpowiednie kodeki musialem zalogowac sie do xbox live i pobrac aktualizacje. Tu niestety pojawil sie problem bo po aktualizacji chcac uruchomic gre pojawil sie komunikat : nie mozna odczytac plyty. Czy coś da sie z tym zrobic?
     
  16. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Kolego twoja konsola zostala oflagowana, a to inaczej mowiac po podlączeniu do neta zostanie zbanowana :) i nie odczytasz juz ACB, jedyne wyjscie to LT+ :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum