1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mti92, Grudzień 2, 2010.

  1. mti92

    mti92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam zamiar kupic sobie ac brotherhood ale mam pytanie czy abym mogl grac przez neta potrzeboje coś jeszcze sciagnac z live'a tak jak do ufc2010??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. h4xor

    h4xor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa Górnicza
    A co takiego musiałeś ściągnąć do UFC?? Chodzi Ci o aktualizacje dasha?
     
  4. Starek

    Starek Banned

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeżeli masz zamiar kupić oryginała, to będzie ci działać na bank. Jeżeli wykupiłeś live'a oczywiście...
     
  5. mti92

    mti92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic nie kupowalem jak zalozylem konto to wyskoczyla mi opcja ze mam konto gold na 1 miesiac jesli ktos moze to niech mi to wytlumaczy krok po kroku.
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    za granie po necie się płaci... kupujesz zdrapke lub sam kod przez neta wpisujesz do konsoli i dopiero potem możesz grac. Świeżo założone konta mają miecha gratis.
     
  7. mti92

    mti92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to to nie jest tak ze wystarczy zalozyc konto i juz mozna sobie grac??
     
Wczytywanie...

Poleć forum