1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ajak03, Styczeń 1, 2011.

  1. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    Witam dawno nie nagrywałem gier na x360, podobno coś się zmieniło jak nagrać grę AC:B>? mam iXtreme 1.6

    ps: widziałem coś na forum ale JESTEM ZIELONY ??ixtreme LT+?? ??nowy dash?? ??AP 2.5??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Teraz niektore nowe gry maja blokade a.p 2.5 i aby je uruchomic potrzebny jest lt+
     
  4. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    czyli musze zmienić iXtreme na LT+ ? (JAK)
     
  5. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    Poszukaj w ogłoszeniach na Allegro lub tutaj na forum w dziale Giełda-> Usługi czy ktoś w pobliżu twojej miejscowości zajmuje się przerabianiem konsoli i przerób napęd na LT+ 1.1
    Cena to ok 60-80 zł
     
  6. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
  7. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko LT+ lub metoda 3xDash
     
  8. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    zrobię metodę 3xdash, OSTATNIE pytanie i zamykam jak sprawdzić dash version??
     
  9. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    ustawienia systemu>ustawienia konsoli>dane systemowe
     
  10. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    DO zamknięcia
    bardzo dziękuję
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeszcze powiedz jaki masz naped. Bo jezeli Samsung/Hitachi to gry z AP 2.5 rusza bez problemu.
     
  12. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    przepraszam niżej odp
     
  13. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    mam lite on, ZROBIŁEM metode 3x dash , sprawdzam gre ac:b (szopasquad) abgx360 i mam na czerwono AP 25 Replay Sector Is Blank--nagrywać gre na płyte???
     
  14. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
  15. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    Abgx360: AP 25 Replay Sector Is Blank POMOCY (zrobilem metode 3x dash)!!!!!
     
  16. ajak03

    ajak03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzegom
    :((

    spróbowałem niediała jak instaluje gre dochodzi do 52% i prosi potrzeć szmata PLYTE WRR.. gr chodzi ale tak samo sie wyłącza po chwili
     
Wczytywanie...

Poleć forum