1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez natandw, Luty 5, 2012.

  1. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam xbox 360 dash 2.0.13599 lt2i nie działa mi AC:Brotherhood. Wszystko dobrze robie:
    przepuszczam przez ABGX360 Nagrywam IMG Burnem a jak sie gra uruchamia to pisze Wyczyść płytę miękką ściereczką itd.. Nagrywać to bez przepuszczania przez ABGX360 czy co?
    Proszę o szybką odpowiedź.
    Z góry Dzięki.:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najpierw usuń grę z dysku, wyczyść pamięć podręczną konsoli, uruchom z płyty, jak pójdzie to możesz zainstalować.
     
  4. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie instalowałem tej gry na dysk. Jak wyczyścić pamięć podręczną??
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak
     
  6. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie robisz wszystkiego dobrze, bo przy lt 2.0 nie skanuje się gry abgx'em. Po prostu nagrywasz. Aaa, widzę, że to gra z ap. Czyli trzeba spatchować. Tylko, że pewnie abgx dogrywa topologie dla lt 3.0 i dlatego nie działa.
     
  8. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cisiel91 napisałeś 'Nie robisz wszystkiego dobrze, bo przy lt 2.0 nie skanuje się gry abgx'em. Po prostu nagrywasz' kurde a ja już mam plik przepuszczony przez ABGX360 da się to odwrócić??
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gier z ap 2.5 też? Musisz przeskanować abgx'em.
     
  10. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli że muszę od nowa pobrać grę???
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, wydaje mi się, że Ciesiel pomylił Brotherhood'a z Revelations.
     
  12. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dobra ale jak przepuszczam przez ABGX potem nagrywam IMG Burnem no to nie działa gra .
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ustawiałeś abgx'a?
     
  14. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak auto fix level 3 , opcje kolumny lewe 1-5 prawe 1,3,5 i launch
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  16. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jaka wersja ABGX? Bo jak 1.0.6 to pat****e pod LT 3.0 i w tym leży problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum