1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez San, Luty 12, 2012.

  1. San

    San Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Sprawdzałem ta grę przez abgx360 po sprawdzeniu wyszło mi to

    http://zapodaj.net/e9a5726cd001.png.html


    Więc moje pytanie jest takie czy mogę bezpiecznie wypalić to na płytę esperanza?? (rozmiar gry 7.6 GB)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nagrywaj

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. San

    San Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie będzie później w czasie gry błędów??
     
  5. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    a jaką masz przeróbkę i napęd ?
     
  6. San

    San Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    lt 3.0 liteon
     
  7. Luffy

    Luffy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Too będzie chodzić bez problemu
     
  8. San

    San Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha.
    Dzięki wam za pomoc :tickled_pink:
     
  9. mattteusz100

    mattteusz100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ja nagrywałem na esperanzie i nie chciał mi odpalic za to na verbatimie bez problemu tylko ze ja miałem przeróbke LT 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum