1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed I - pytanie.

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez fukz91, Grudzień 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    Siema,

    Zabiłem tego Tamira w Damascu, poszedłem do biura, porozmawiałem z typkiem, zapisało mi grę, i wyłączyłem. Dziś włączam sobie, żeby popykać dalej te misje w Damascu, a tu wczytuje mi w siedzibie, i dostaję krótkie ostrza (przywrócenie). W Damascu miałem tylko zlikwidować Tamira? Przecież w mapie miałem napisane, że 6 misji do wykonania... Kompletnie nie kapuję, aczkolwiek gra wciąga :)

    Assassin's Creed I / II / Brootherhood / Revelations - takie są części serii ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Łoo aż tak wnikliwie to ja nie pamietam. w kazdym bądź razie te zadania z wykrzyknikami to główne zadania z fabuły aby miec do nich dostep musisz wykonywac zadania poboczne, ktore aktualizuja sie na mapie kiedy wspinasz sie na punkty widokowe ;] czyli okradnij podsluchaj itd i wtedy bedziesz mogl wykonac głowny cel misji ;] ale to juz pewnie wiesz,
    a co do czesci to tak, prawidłowo wymieniłeś ;] :AC I AC II AC B AC R ;]

    i tak swoja droga to chyba w tym dziale w temacie pomoc trzeba zamieszczac posty tego typu ale moge sie mylic ;p
     
  4. LauraR

    LauraR Dziewczyna Dziewczyna

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Pszczyna
    Żeby rozpocząć wspomnienie zabójstwa trzeba wykonać co najmniej 3 misje poboczne. Widocznie wykonałeś minimalna liczbę a pozostałe 6 ominąłeś.
     
  5. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    Nie. Po prostu po zabiciu Tamira, wróciłem do biura tak jak pisało, i wyłączyłem konsole po zapisie.
     
  6. oskaru

    oskaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy o to chodzi, ale przed zabiciem głównego celu musisz dokonać śledztwa poprzez przesłuchanie, kradzież kieszonkową lub podsłuchiwanie bodajże. Synchronizujesz mapę, masz np 6 tych misji (śledztwa), zrobisz ze 2 - 3 (zależy ile potrzeba dla danego celu) i już możesz iść zabić swój główny cel, jeżeli to zrobisz to misje przepadają. Więc jeżeli chcesz robić wszystkie misje (śledztwa) to po prostu zrób je przed zabiciem głównego celu.
    Ps. jeżeli jedynka cię wciąga to zainwestuj w II lub wyżej to wsiąkniesz i nie wyjdziesz :p
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przed zlikwidowaniem głównego celu masz możliwość wykonania wszystkich misji, jak nie wykonasz to przepadają :) Ja robiłem wszystkie misje i dopiero brałem się za główny cel :)
     
  8. HairyHeeled

    HairyHeeled Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czesc. Odkopie temat bo mam pytanie. Odnosnie czesci pierwszej.

    Czy moge sobie przeniesc savey na konsole, skopiowac z internetu albo najlepiej odzyskac skasowane z konsoli??

    Niestety dzieci skasowaly mi moje osiagniecia, a jak mysle, ze mam przechodzic calosc od poczatku to mi sie odechciewa grac.

    W prawdzie bylem w 5 bloku ale wiekszosc na 100%...

    Da sie jakos odzyskac savey?? Byly na dysku konsoli, nie jest przerobiona i mam podlaczona do sieci.

    Od razu sie usprawiedliwie - nie mam polskich znakow, sorry :)
     
  9. HairyHeeled

    HairyHeeled Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  10. XgameX

    XgameX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    164
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    nie wiem czy pomogę ale nie musisz robić wszystkich misji żeby ukończyć bok czasem wystarczy 2-3, reszta zależy od ciebie. ja właśnie skończyłem ac1 i achivmenty ale klapa z niektórymi :( nie da się chyba odzyskać save.. musisz blok od nowa powtarzać..
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Niestety nie można, ponieważ save przypisane są do konta, musisz zacząć od nowa.
     
  12. marcion1408

    marcion1408 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Mam pytanie odnoście:

    Assassin's Creed: Brotherhood - Edycja Da Vinci

    Mam karteczkę z kodem do zdrapania co potem zrobić bo się nie orientuje
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Trzeba ten kod wbić w dashu i pobrać zawartość z Xbox Live :)
     
  14. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    A to jest temat o AC I czy AC Brotherhood?

    Mówię stop, podpinaniu się pod inne tematy. Załóż własny temat i nie rób śmietnika.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum