1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed II bug z nożami

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mnih, Grudzień 27, 2009.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, mam taki problem, że czasami blokuje mi się możliwość rzucania nożami, po prostu postać nic nie robi, a naciskam X. jedyne wyjście w tej sytuacji to włączyć i wyłączyć grę i wtedy wszystko wraca do normy. gra jest oryginalna
    wie ktoś jak temu zaradzić? bo łatka w tym względzie nie wprowadza nic nowego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. stomil-olsztyn

    stomil-olsztyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczytno/Olsztyn
    wiesz. ta gra ma wiele bugów pomniejszych. jak masz dysk to jeśli nie zainstalowałeś gry to to zrób mi nie chciał wejść na budynek z tej misji gdzie mu sie altair snil. a jak wgralem na dysk to wszedł od razu. trzeba probowac
     
  5. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nikt nie pomoże bo może nikt nie miał takiego buga ;p ja osobiście żadnych problemów nie miałem.
     
  6. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    stomil-olsztyn nie bylo takiego buga... sam tak mialem nie chcial mi wejsc na ta belke na mniej wiecej srodku wiezy ale wpadlem na pomysl innego wejsc, o ktorego chodzi tworca gry, trzeba pomyslec troche :)
     
  7. chudziak

    chudziak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieluń
    Ja wszedłem na tą belke. Wbiegłem po scianie z boku i skoczyłem w bok. I dalej po prostu wszedłem, troche trzeba bylo pokonbinowac?
     
  8. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    problem z nożami sam się rozwiązał ale ciągle napotykam na jakieś inne bugi... ehh szkoda bo to psuje troche klimat gry
     
  9. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja żadnego buga nie miałem o dziwo. Jedynie z tą sekwencją 11 to odrazu przeszedłem do końca gry. Nie wiem szczerze mówiąc od czego to zależy. Od razu mówię że nie zgrywałem gry na dysk (ban) i mam nagrywaną polską wersję.
     
Wczytywanie...

Poleć forum