1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed II - Gameplay z X360 NEW

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Patwoj17, Listopad 9, 2009.

  1. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Ostatnio siedziałem i szperałem w necie ,aż tu nagle znalazłem stronkę z gameplay-ami ACII (Justin.tv - assassins reed 2 part 1 1/6)
    Stronka jest w RU więc nie wiem co jest na niej napisane.

    Wygląda to ,że ktoś się już cieszy nowym ACII :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Oooooooooooo niedługo będzie w sieci, premiera 20 listopad :D Dzięki za link do filmika
     
  4. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
  5. Morlun55

    Morlun55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lidzbark Warmiński
    Premierę chyba przełożyli...
     
  6. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Owszem, ale tylko na PC :)
     
  7. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Nie strasz mnie :)
     
  8. tymass24

    tymass24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żnin
  9. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Mam pytanie,czy do tego assasyna będzie potrzebne Wawe 4 (mam przeróbke 1.6)
     
  10. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Teraz już każda nowa gra, która wyjdzie będzie miała WAVE4. Aby ją odpalić musisz mieć iXtreme 1.61 lub uzyć Activate.iso bądź spatchować grę do WAVE3.
     
  11. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Jak to zrobić?:(
     
  12. macik100

    macik100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Koło
  13. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Dzięki wielkie ;)
     
  14. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Szukaj na forum. Tu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.
     
  15. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Nie rozumiem waszego zachwytu nad tą grą przecież jedynka była mocno średnia fabularnie, monotonna, nudna i w ogóle nie zachwycała niczym? Więc co w tym jest takiego ? ;P
     
  16. H1GH

    H1GH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Fakt, w kółko powtarzające się zadania by móc w końcu dorwać głowny cel. Mam nadzieje ze w ACII przemyśleli to i pójdą bardziej w strone serii Thief'a ;)
     
  17. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    Niestety filmik już wywalony :/ a chciałem zobaczyć...
     
  18. Malucci

    Malucci Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powiem szczerze, ze gra mnie tez nie zachwycila, ale mam nadzieje, ze 2 czesc to zmieni... bo pomysl samej gry mi sie podoba:rolleyes:
     
  19. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Szczerze mnie tez nie w jedynce było fajne łapanie się wszystkiego jak lacie ale zato liniowość gry troche przytłaczała....z tych filmików co podałem na początku ACII prezentuje się całkiem nieźle.
    Jest dużo nowości, a do premiery tylko 7 dni :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum