1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins creed II - glitch nie mozna ukonczyc gry

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez nemek, Grudzień 6, 2009.

  1. nemek

    nemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Witam
    Mam problem.
    Otoz w rozdziale 9 gdy musimy sledzic kolesia ktory ma zlota maske ktora musimy zdobyc napotykam sciane ktora informuje ze nie ma dostepu w tym wspomnieniu do tego segmentu pamieci. Gdy nie mam odpalonej misji tej sciany nie ma ;//.
    Gdy ja przechodze albo mam desynchronizacje albo pisze ze cel zgubiony.
    Czasami idzie w inna strone i chodzi w kolko.
    Tego glitcha chyba nikt nie ma i mam rozumiec ze dla jednej osoby UBI nie bedzie robilo patcha ;/
    200 zl na gre i jeszcze nie moze dzialac jak nalezy ;/
    Jakies rady ? Co mam robic ? Mial to ktos ?
    Z gory dzieki i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nemek

    nemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    dobra juz wiem w czym byl problem ... temat do kosza
     
  4. plucik_rop

    plucik_rop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ropczyce
    To może jednak sie podziel na przyszłość gdyby ktoś jeszcze miał taki problem ?
     
  5. pnsr

    pnsr Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    pewnego dnia Manchester
    dokładnie możliwe że komuś się to przyda
     
  6. bodzio_jp

    bodzio_jp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NRŚL
    No gdybyś mógł napisać w czym tkwi problem było by to przydatne, np mi ;) bo mam podobny problem tyle ze w willi mam już wszystkie 'codex pages' i nie mogę opuścić pomieszczenia z codexami...w sumie to jest końcówka gry ale to mnie jednak nie satysfakcjonuje...także czekam na odpowiedz ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum