1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed II,kilka pytań

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez fernando90, Wrzesień 7, 2013.

  1. fernando90

    fernando90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    SNC
    Cześć
    Pytania zadam w punktach :
    1.Czy można odsprzedać używaną broń oraz pancerz ?
    2.Z Wenecji można popłynąć statkiem,lecz np z Monteriggioni do Wenecji trzeba podróżować konną aż tyle czasu,jest coś szybszego ?
    3.W grze jest do zdobycia osiągnięcie ''Człowiek tłumu" jak upuścić te 300 florenów ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    1. Nie można.
    2. W grze jest system szybkiego przemieszczania się na inne lokacje. Ikonka takiej strzaleczki, w Monteriggiony jest to przed sama brama wejsciowa do miasta.
    3. Tam gdzie wybierasz broń, chyba przycisk RB masz do wyboru rozrzucenie kasy
     
    1 osoba to lubi.
  4. fernando90

    fernando90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    SNC
    Ok,niedługo wypróbuję dzięki za rady.
     
  5. fernando90

    fernando90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    SNC
    Mam jeszcze jedno pytanie dlatego pozwoliłem sobie odświeżyć temat aby nie tworzyć następnego:smile:
    Czy po przekroczeniu portalu w willi Auditore(portal w którym ułożyło się mapę świata) można wrócić do poprzednich lokacji?
     
  6. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Tak. Kończysz tryb fabularny i możesz kończyć poboczne questy


    Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalk now Free
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum