1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed II- Nie włącza się :(

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lolpen, Listopad 15, 2009.

  1. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Witam :D
    A więc tak:
    1. Wkładam płytkę activate.iso i wyjmuję
    2. Wkładam Ac2 (verbatim, nagrywarka piooner)
    3. Płyta się kręci tak jakby miła się normalnie uruchomić, a w międzyczasie pojawia się "Otwórz napęd"
    4. iXtreme 1.6
    Dodam że wcześniej wszystko chodziło poprzez activate.iso: MW2, TEKKEN6, Gta epizody...
    POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Moze źle nagrana a wersja pal czy ntsc?
     
  4. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Pal- pobrana z linków przeklej.pl od Erno. Nagrywam jeszcze raz. Tym razem spatchowaną do wave3
     
  5. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Nagranie spatchowanego obrazu nic nie daje :( PROSZĘ O POMOC!! (sry że post pod postem, ale chciałem żeby się temat zaświecił)
     
  6. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    to może ściągnij od kogoś innego
     
  7. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Znowu czekanie... Mam wersję DNL, do pobranie jest jeszcze tylko Mega(cośtam)... Chyba poczekam na pl premierę :/ . A czy brak avatarów wpływa na to? Bo je usunąłem :D
    Aha, czy komuś działa wersja DNL ???
     
  8. abad0n

    abad0n Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LDZ
  9. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a wersja RF-MegaWare? Bo właśnie ją ściągam i będę ją patchował do Wave 3.

    aha... i czy AC2 wyjdzie z dubbingiem PL?
     
  10. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Mi działa ale spatchowana do wave 2 bo ma ixtreme 1.5 ;)
     
  11. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja miałem wersje dnl spatchowana na wave3 i śmigało
     
  12. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    A czy ktoś z osób "którym działało" ma bana? Lub nie ma avatarów?
     
  13. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, tylko spolszczenie kinowe (napisy)- sporo razy to było mówione.
     
  14. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Co się dziwisz, że Ci nie działa, skoro iXtreme nie odpala płyt hybrydowych, tj. ze spatchowanym wave 3>wave 2 i wave 4>wave 3... Pierwsza płyta nie działała, bo może była po prostu źle nagrana i tyle.
     
  15. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Kurde, jak po nagraniu 2 płytki (spatchowanej) jest DOKLADNIE TO SAMO jak po włożeniu 1 płytki przy zastosowaniu activate.iso. Nie wiem jak 1 płyta może być źle nagrana, płytka Verbatim, napęd Piooner, ImgBURN na x2,4; nic przy kompie nie robiłem... Dobra, jeszcze 2 płytki, skasuje obraz, wypakuję jeszcze raz i nic nie robiąc nagram.
    Coś sobie przypomniałem, że jak wypakowałem obraz sprawdziłem go STARYM abgx'em (bez obsługi Wave4). Mógł on coś (za przeproszeniem) spieprz**??
     
  16. boob

    boob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam bana i gra chodzi jak kazda. Nagrana na Verbatim imgburn'em 2,4x na nagrywarce pioneer 216 D smiga az milo na iX 1.5. Cos musiales sknocic :p
     
  17. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Linki na przeklej zostały skasowane... Niby ostatni part się nie wypakowuje...
     
  18. H1GH

    H1GH Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    IX 1.6 +Activate.iso Assasins Creed 2 od DNL, dziala wszystko ok. Wypalone na 2x4 Verbatim. Musiales cos zle zrobic, albo cos z obrazem przy sciaganiu uszkodzlo sie ?
     
  19. Flash PL

    Flash PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wybaczcie mi off top ale powiedzcie mi jak wygląda sprawa z forza3 bo z tego co wiem należy drugą płyte zainstalować na dysku, niestety po ostatnim piątku 13 takiej możliwości już nie ma. Czy ma ktoś jakieś info na ten temat?
     
  20. damix

    damix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Mam ten sam problem tylko wersja MegaWare. iX 1.6 benq, patchowane wave 4 -> wave 2. Dodam ze koledze dziala na 1.51 lite-on
     
  21. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Nareszcie się udało :D Skasowałem obraz, wypakował 2 raz, sprawdziłem nowym abgx'em, nagrałem, activate i chodzi!!! Dzięki wszystkim za pomoc :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum