1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed II Patch offline - czy to możliwe?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez snah, Grudzień 15, 2009.

  1. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak w temacie. Chodzi o upload przez kogoś wersji którą będę mógł zgrać na dysk przez transfer kit.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nasciturus

    nasciturus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przyłączam się do pytania. Też mnie to interesuje.
    Proszę o niezamykanie wątku nim nie pojawią się w nim jakieś konstruktywne uwagi/odpowiedzi.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Można, ale trzeba go wgrać do dysku bezpośrednio przez kompa
     
  5. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Można , ale najpierw ktoś , kto ściągnął patch z XBL musiał by się nim podzielić. ;)
    A właściwie to już jest , szukajcie na tej stronie: http://xbuc.24.tl/
    Znajduje się tam patch do wersji region free , więc nie wiem , czy będzie on działać z polską wersją gry.
     
  6. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak tego patcha zainstalowac/zaktualizowac ?
     
  7. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Znajdź na forum tutorial jak podłączyć dysk twardy konsoli do PC , i wrzuć patch do folderu "cache"
     
  8. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To zadzwonię po kabel i mam 2 pytanka:
    1) Czy nr. seryjny konsoli jest wymagany (mam bana).
    2) Jak ktoś spróbuje sobie to wkleić to da komentarz czy działa
     
  9. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Chyba sposobem z transfer-kit'em to nie dziala. Nie jestem pewien do końca , ale raczej musisz rozkręcić obudowę dysku , , wyjąć go i podłączyć bezpośrednio kablem SATA do PC. Do przeglądania zawartości dysku trzeba użyć programu Xplorer360.
     
  10. snah

    snah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rozkręcenie to problem nie będzie. Bardziej chodzi o to że nie chce kabla jak mi nie będzie potrzebny
     
  11. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zwykly komputerowy kabel SATA jest potrzebny by podlaczyc dysk do PCta
     
  12. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Transfer Kit działa bez żadnego problemu. widze cala zawartosc dysku bez rozkrecania obudowy. Zestaw to Tranfer kit+ Windows 7 + program Xport360 (mam dysk 60GB, XPlorer nie widzial partycji 3) i wszytko OK.
     
  13. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Odświeżę lekko temat - czy możliwe jest złe wgranie Patcha ? Np.dla nie naszej wersji itp.
    Zastanawiam się nad kupnem Transfer Kit aby wgrywać patche do gier offline - jest sens? Czy więcej można popsuć niż zdziałać?
     
  14. PITER-POL

    PITER-POL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Patche są ważne, bo często eliminują niektóre wadliwe momenty gry np. (UFC UNDISPUTTED) i element z wyciąganiem.
    Przez dysk i kabel SATA się da, lecz szukamy sposobu z pendrive'a. PRZECIEŻ STRUKTURĘ PLIKÓW DA SIĘ ZROBIĆ!?
     
Wczytywanie...

Poleć forum