1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed II problemy z grafika;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamil8962, Listopad 15, 2009.

  1. kamil8962

    kamil8962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    nOWYsĄĆŻ
    witam mam pytanie zwiazane z obrazem w tej grze...mianowicie , konsola jakby miala problem z prawidlowym wyswietlaniem cieni...cienie ezio, i innych ludzi sa normalne , a cieniei szczegoly otoczenia czasami tak jakby sie troche pozniej doczytywaly...gra dzaiala z dysku, mam konsole z sierpnia 2008, inne gry dzialaja normalnie np call of duty mw2...konsola nigdy nie zawiesila sie,nie wywalala artefaktami itp...wiec czego to moze byc wina??? z gory thx za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wina braku mocy w xbosie
     
  4. kamil8962

    kamil8962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    nOWYsĄĆŻ
  5. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tzn za słaby chyba zasilacz nie:D?
     
  6. kamil8962

    kamil8962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    nOWYsĄĆŻ
    heh no zasilacz dziala wydaje mi sie normalne...;/ mial ktos kiedys podobny problem???
     
  7. DevNull90

    DevNull90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wroo
    Może za szybko nagrana płytka??

    Ew. możesz spróbować sposobu który ludzie stosowali przy GTA IV z czyszczeniem "cache" konsoli, kiedy wczytywało im grafikę z opóźnieniem (szukaj na forum, gdzieś to jest).
    I w czasie gry włącz Pauze i posłuchaj czy płytka w napędzie się kręci - jeśli tak tzn. że dogrywa sobie jakieś tekstury. Po prostu poczekaj z 5 min i graj dalej.
    Nie wiem czy to coś pomoże, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi.
     
  8. kamil8962

    kamil8962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    nOWYsĄĆŻ
    no sprawdzalem przy gta i tez tak mam...;/ a i jak rozpedze sie tak na maxa samochodem to widac minimalne zwolnienie fps...;/ <gry takie jak forza3,call,colin dirt2,batman aa,fable, ninia gaiden itp dzialaja normalnie...>
     
  9. stola_93

    stola_93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowa Sól
    Moim zdaniem to jest wina gry, tak samo jest w GTA 4 ludzie piszą, że doczytują im się tekstury itd, może tak samo jest z Assasin Creedem 2, twórcy skupili się na najważniejszych detalach. Po prostu przymruż oko na to i graj ; )

    oczywiście nie jestem pewny, tylko tak przypuszczam, sam jestem nowym posiadaczem Xboxa 360 i widzę, że np migają tekstury mi w grach, albo widzę doczytywania i uważam, że to normalne w tych nowych tytułach.
     
  10. kamil8962

    kamil8962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    nOWYsĄĆŻ
    oby to a nie jakas awaria sie szykowala...;/ to mnie dziwi bo zauwazam to tylko w grach ktore maja jakis tam duzy obszar w grze.. ac2,gta4, gta4 dodatki..
     
  11. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Premiery gry jeszcze nie było. Więc może poczekaj do premiery i udawaj że masz oryginał
     
  12. Ohara

    Ohara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    każdy tak ma normalny zabieg programistów ograniczają detale cieni żeby gra pracowała płynniej .
    Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum