1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed II-proszę o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez andrzejek111996, Sierpień 28, 2012.

  1. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Ostatnio sobie kupiłem grę Assassin's Creed II, za pomocą MS na koncie USA, z allegro. Niestety ta gra była w ang. języku. Więc postanowiłem naprawić swój błąd i kupiłem na allegro polskie konto z grą Assassin's Creed II do pobrania. Po usunięciu starej wersji i zainstalowaniu nowej, niestety cały czas mam grę po angielsku. A mam pewność, że gry na tym koncie zawsze są po polsku, gdyż wcześniej też kupowałem tam AC Brotherhood. Czy wiecie, jak mi pomóc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Odświeżam, gdyż to dla mnie bardzo ważne :)
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na konsoli w ustawieniach ustaw region Polska.
     
  5. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Assassin ma w opcjach zmianę języka napisów.
     
  6. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Niestety nadal mam język angielski, a w opcjach nie ma możliwości wybrania napisów tylko "spoken language", czyli dubbing. Więc nie wiem, co ja mam zrobić w takiej sytuacji, teoretycznie po usunięciu sterej wersji angielskiej i pobraniu nowej polskiej, powinienem mieć wersję polską, ale niestety tak nie jest.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nauczyć się angielskiego. Jeśli region konsoli jest PL to gra nie ma języka PL
     
  8. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    o ile wiem wybierało sie SUBITITLES - polska i po kłopocie.
     
  9. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Jeszcze raz, od początku, żeby rozjaśnić sytuację kupiłem to oto konto 1600 MSP USA MICROSOFT POINTS XBOX360 AUTOMAT 24/7 (2538283937) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., tam za te punkty na USA, kupiłem grę AC II, potem, kupiłem sobie Assassin's Creed II + Battlefield: Bad Co. 2 (2592382301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to konto z grami, polskie oczywiście. Więc usunąłem starą grę AC II pobraną z USA konta, a potem pobrałem tę grę z polskiego konta, ale niestety nie mam wersji PL tylko cały czas angielską. Da się z tym coś zrobić, gdyż mimo wszystko wolałbym grę mieć po polsku. Pzdr.
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    przeciez juz dostales odpowiedz, jezeli masz w konsoli region Polska to gra nie zawiera jezyka polskiego
     
  11. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    yy jesli region polska to nie ma polskiego??? troche to dziwne. Jesli ustawienia konsoli są na PL to są na PL. Tu chodzi raczej o wersje gry... w AS II wybierało sie język napisów. Wydaje mi sie ze ustawienia konsoli nie mają nic do rzeczy... a nawet jesli to skoro region POLSKA to tym bardziej jest język polski :)
     
    1 osoba to lubi.
  12. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Moim zdanie to co mówi Akir to lekkie brednie, no ale nie mi to sądzić, nie jestem expertem, tylko się Was proszę o radę. Ale już tak na chłopski rozum, usuwając starą angielską wersję gry i pobierając nową polską, gra powinna być po polsku, ale tak nie jest i dlatego Was proszę o pomoc czy da się z tym coś zrobić. :)
     
  13. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    nie wiem co ci poradzic... usun jeszcze raz wszystko - łącznie z ewentualnymi updatami - (gre + dodatki) i wrzuc PL wersje.. w ustawieniach powinno byc SUBTITLES i tam wybór języka napisów. Nie pamietam jak miałem u siebie ale własnie chyba tak było. Swoja drogą to AC jest dosc intuicyjne... i specjalnym anglistą byc nie trzeba...

    lub wypróbuj u kogoś na innej konsoli co i jak... mi sie wydaje ze jezeli wersja jest PL to musi byc zmiana jezyka napisów w opcjach.
     
  14. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to nie jest wersja PL tylko pobrana z Polskiego live i trzeba by sprawdzic czy na Polskim live jest oferowana wersja po polsku bo to nie jest takie oczywiste
     
    1 osoba to lubi.
  15. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    aaa no tak gwarancji ze to POLSKA wersja nie ma:)) chyba ze miałes wyraznie napisane ze na tym koncie jest Assasin cred II PL :) wtedy bym sie zaczął martwić :D barman - słuszna uwaga :)
     
  16. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    sprobuj jeszcze wyczyscic cache konsoli
     
  17. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Wyczyściłem cache, pobrałem grę jeszcze raz no i **** ;/ Niestety nic nie pomogło. Rozumiem, że AC II jest intuicyjna, ale po to kupuję grę PL,żeby była PL :) A kupiłem , żeby porównać AC Brotherhood i okazało się, że jest ona w wersji językowej....PL, więc AC II też jest PL, tylko ta wcześniejsza wersja pobrana z USA Marketplace, przeszkadza i nie wiem, co zrobić <bezradny>
     
  18. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    sprobuj moze wyjac dysk i odpalic gre bez dysku albo z pendrivem
     
  19. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak ma włączyć grę, którą pobrał na dysk bez dysku?
     
  20. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    tak jak juz pisalem to ze kupiles gre z Polskiego konta nie znaczy ze BEDZIE PO POLSKU, Brotherhood bylo pozniej i byc moze jest oferowane z Polskim jezykiem a ACII najwidoczniej nie bo ona byla wydana przed uruchomieniem Polskiego live
     
  21. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    mialem na mysli abys wyjol dysk i pobral ja na swiezo sformatowanego pendrive i jezeli to nie pomorze to niestety gra nie ma polskiej wersji jezykowej
     
Wczytywanie...

Poleć forum