1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed II pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mnih, Grudzień 24, 2009.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, dzisiaj będę już grał w Assassina wreszcie, słyszałem o tym bugu uniemożliwiającym przejście gry i o innych tam mniejszych babolach, jeszcze nigdy nie łączyłem konsoli z netem i dzisiaj też nie połączę bo nie mam takiej możliwości, a przydałaby mi sie ta łatka co naprawia ten poważny błąd. mam 2 pytania

    1. Czy jest możliwość wgrania tej łatki offline?
    2. Czy jeżeli połączę się z netem np za tydzień, to po wgraniu patcha będę musiał grę przechodzić jeszcze raz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    1.tylko jeśli z innego dysku go wgrasz przez pc
    2. jeśli save ci już padnie to patch nic Ci nie da, chyba że dojdziesz do tego poziomu wgrasz patcha i grasz to luzik
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a czy np będę miał 4 poziom i dopiero wtedy wgram patcha to będę musiał przechodzić grę od początku?
     
  5. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    nie, nie będziesz musiał przechodzić gry od początku. Wystarczy że wgrasz patcha w dowolnym momencie gry, byle by było to przed 11 rozdziałem.:)
     
  6. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    piedolicie głupoty. łatka nawet nie jest potrzebna. po prostu nie wyłączaj konsoli w momencie jak skończysz 11, zrób jakąś misję, czy cokolwiek po tym i nie masz co się martwić o buga.
     
  7. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    sposoby na ominięcie buga masz trzy:
    - ściągnięcie patcha z XBL
    -ściągnięcia patcha z neta i wgranie przez Transfer Kit
    -przejście cały 11 rozdział i rozpoczęcie nowego jednym tchem
     
  8. HarryOnALeash

    HarryOnALeash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupia Kapitulna
    11 i 14 (tak 14! bo 12 i 13 będą do pobrania w formie DLC) są bardzo krótkie, więc przeszedłem je jednego wieczora, więc moim zdaniem każdy powinien zastosować się do porady kolegi wyżej
     
  9. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam zupełnie inny problem. Kiedy skończyłem 2 sekwencje i ładowała się trzecia, wyskoczył błąd:

    "Nie można odczytać płyty.
    1.Wyczyść płytę mięką ściereczką.
    2.Ponownie uruchom konsolę.
    ..."

    Tak jest zawsze, wypaliłem już 3 płyty z różnego uploadu. Przy wczytywaniu 3 sekwencji (willa). Ktoś coś poradzi?
     
  10. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Chłopaki, ja miałem coś innego :p Po pierwszym odpaleniu konsoli, skonfigurowaniu itp odpaliłem AC2... I pojawił się komunikat o wymaganej aktualizacji... I jakoś dotąd nie doświadczyłem żadnych błędów, a po przejściu 11 rozdziału wszystko jest ok z zapisywaniem ;)

    Wam też przy pierwszym odpaleniu aktualizowało coś?
     
  11. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    bo masz ang wersje pewnie, do polskiej wersji nie ma łatki, ehhh czuję się olany
     
  12. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Ale ja mam polską wersję! Gra kupiona w Empiku :)
     
  13. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Pewnie aktualizował ci się dashboard ja po pierwszy odpaleniu konsoli nic nie miałem żadnych aktualizacji dopiero jak dragon age zapodałem to mi się pojawiła aktualizacja ale to była tylko dosahboarda
     
  14. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja ma polską wersje od znajomego (nie wiem skąd pobrane)

    Czy ten błąd dotyczy wersji PL? I czy w każdej wersji wyskoczy błąd?
    ( BAN więc łatki nie pobiorę z XBL)
     
  15. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ten błąd dotyczy wszystkich wersji ale jeśli masz wersję PL to łatki nie ściągniesz, na szczęście tego najgorszego buga da się bardzo łatwo pominąć, ale trzeba wiedzieć kiedy nie wyłączać konsoli
     
  16. matik177

    matik177 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam taki problem ponieważ kupiłem wszystkie dostępne w sklepie bronie i mam jeszcze jedno puste miejsce na jakąś broń przy stojaku z tymi "maczugami". Gdzie jest ta broń? Bo chce mieć haczyk "all weapons collected"
     
  17. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Heh, maczugami?:p Chyba wiem o co Ci chodzi. Żeby otrzymać tą brakującą broń, trzeba zebrać 50 piórek- wtedy (co mnie rozwaliło) wujek Mario powie Ci, że w sumie jesteś fajny, że pomagasz matce, ale generalnie to nie powinieneś się zajmować pierdołami:D. No i od tego momentu można tą broń kupić w sklepie;)
     
  18. matik177

    matik177 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wielkie dzięki! Jutro zabiorę się się za piórka, bo brakuje mi dwóch osiągnięć właśnie zebrać wszystkie i w każdym mieście muszę założyć "pelerynę" Auditorów a to dostaje się po zebraniu wszystkich piór z tego co wiem.
     
  19. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jest, tylko pamiętaj, że do Forli nie można użyć szybkiego przemieszczania, tylko trzeba tam się dostać przez te góry (oczywiście z pelerynką założoną).
     
  20. Mil.

    Mil. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam.
    Mam pytanie trochę z innej beczki. Planuję kupić AC1 w angielskiej wersji językowej. Chciałbym zapytać czy misje w grze są przejrzyste i łatwe do 'zrozumienia'? Mój angielski nie jest zbyt dobry, a chciałbym ukończyć całą grę i mieć przy tym dużo zabawy ;)
     
  21. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Hmm, schemat jest prosty:
    - zaczynasz od zlecenia od tego swojego mistrza
    - idziesz do miasta do biura asasynów
    - wykonujesz 3 dowolne misje na mapie
    - wracasz do biura po zezwolenie na misję
    - wykonujesz zabójstwo
    - uciekasz
    - wracasz do biura, a potem do Maisafu

    I tak cała gra :) Angielski jest prosty: znajdź, ukradnij, zabij...
     
Wczytywanie...

Poleć forum