1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed II

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Ogi, Sierpień 28, 2012.

  1. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Witam, ostatnio pobrałem Assassin'a 2 z pewnego forum [dw] w abgxie się wszystko zgadzało, nagrałem bez problemu z weryfikacją, gra działa na xboxie do czasu tzn. mam misję żeby się udać do Wenecji i gdy próbuje iść do Wenecji wywala błąd o tym żeby przeczyścić płytę szmatką, to samo jest gdy chce zainstalować gre na dysku, czy jest to wina wersji assassin'a czy po prostu źle nagrałem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Pewnie to wina płyt. Wnioskuję z tego że nie używałeś Verbatim tylko jakiś tańszych :)
     
  4. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Gra nagrana na verbatimie...
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Pewnie porysowana plyta.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z jaką prędkością nagrywałeś ?

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Instaluje się na dysku?
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    przecież napisał...
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    złe wypalona gra lub jakieś paprochy miałeś na płycie w tym miejscu dlatego się nie instaluje/nie działa jak trzeba. Albo laser w konsoli pada, jak kilka razy pod rząd nie działa stawiam ,że złe nagrana .
     
  10. Ogi

    Ogi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Gra się po prostu wyłącza przy zmianie lokacji na Wenecje, nagrana na praktycznie nowej nagrywarce, jutro wypale jeszcze raz i dam znać czy działa :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum