1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed III (2012) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 25, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28175
    Polubienia:
    3227
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Assassins.Creed.III.XBOX360-COMPLEX

    Polskie napisy pojawią się wraz z Polską premierą gry, czyli koło listopada!​


    Dvd2=Tylko multiplayer
     
    8 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Obie płyty to single, coś typu to co było w Max Payne 3. Nie ma i nie będzie PL.
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    :rolleyes:

    [​IMG]
     
    1 osoba to lubi.
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    może od razu zaznaczę żeby uniknąć pytań:
    aktualizowanie dashboard'u do wymaganego do uruchomienia gry NIE USUWA PRZERÓBKI LT !!
    Wstawka "COMPLEX" nie posiada polskich napisów !
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Zwracam honor.
     
  7. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Pytanie z innej beczki, nagrał już ktoś? Jeśli tak to może potwierdzić, czy gra posiada zabezpieczenie CiV i do nagrania i gry bez crashów potrzebna nagrywarka iHasa?
     
  8. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    PL pewnie po Polskiej premierze. W ABGX wyskakuje że jest język Polski ale to tylko JĘZYK DASHBOARDU czyli że osiągnięcia mamy po Polsku ;) Nie sugerujcie się Abgx'em :)
     
  9. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Z tego co czytalem na necie singiel jest tylko na 1 plycie. Druga to multi. Tak samo w przypadku Halo 4.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    matko boska seth napisz w pierwszym poscie ze pl kolo 1 listopada bo wtedy premiera
     
    1 osoba to lubi.
  11. xDoko

    xDoko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dysk 1: Singleplayer
    Dysk 2: Multiplayer

    MP umożliwia grę do 10 poziomu, potem wymagany jest online pass.

    info z x360iso
     
  12. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1521
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie pwrowadzaj ludzi w bład boze ile razy mozna pisac
    Obie płyty są od single:
     
  13. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  14. Konrado87

    Konrado87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wolin
    To "PL" o którym piszesz to nie wersja językowa tylko serwer hostingowy "Putlocker"
     
  15. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1521
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ale umiesz zrozumiec ze aby odtwarzało filmiki scneki itd trzeba 2 dvd??! pisze ci wyraznie
    Więc do grania potrzebne są 2 DVD to że na 2 jest tez multi to nic nie zmienia ...Chyba ze ktos chce grac bez filmikow itd to ok o ile sie tak da.. ale aby cieszyc sie gra trzeba 2 DVD!
     
  16. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Spokojnie, te odp. padly gdy gra byla jeszcze w toku produkcji. Mozliwe, ze dali rade wszystko upchac na jednej plycie. Trzeba bedzie sprawdzic w praktyce, gdyz podano sprzeczne informacje.
     
  17. didas92

    didas92 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  18. 9ff

    9ff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hell
    A idzie zainstalować na dysk z płyty i grać bez problemowa z LT 2.0? Oczywiście bez iHas
    Jak ktoś nagra i pogra z 2h to niech napisze.
     
  19. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To jak do singla 1 dvd czy 2????
     
  20. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    a ja mam pytanie takie jak wyjdzie już polska wersja to będe mógł wybrać PL napisy a głos np niemiecki ? tak jak to było w pc :)
     
  21. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszędzie pisze że DVD1 to Single, DVD2 multi ..
    Może ktoś wrzucić listę plików na DVD2? Wtedy wszystko się wyjaśni :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum