1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed III dyskusja ogólna

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez Sierak1717, Październik 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Jako że gra jest już od kilku dni w sieci zapraszam do dyskusji :)

    Z góry zaznaczam że ten temat nie służy do udzielania opinii.
    Chcecie podzielić się opinią ?
    Zapraszam do działu ENCYKLOPEDIA
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Assassin's Creed III dyskusja ogólna

    Trzeba ściągać 2 dvd??

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Assassin's Creed III dyskusja ogólna

    Da rade normalna nagrywarka nagrac ?


    Wysyłane z mojego T-Mobile myTouch 3G za pomocą Tapatalk 2
     
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    do singla potrzebne jest 1 DVD czy nr. 2 DVD ?
     
  7. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Chyba potrzebne są 2 płyty

     
  8. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dvd 1 jest do singla a dvd 2 do multi tak pisze w poscie na forum o assasinie od complexa
     
    1 osoba to lubi.
  9. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ale aby miec wszystkie filmiki 2 dvd jest potrzebna ale skoro sobie nie dacie powiedziec to prosze bardzo;)
     
    1 osoba to lubi.
  10. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ee tam filmiki mnie tak bardzo nie interesuja . mi chodzi o gameplay najbardziej, ale na jednej dvd 1 bedzie cala kampania??
     
  11. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1517
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    umiesz czytac wyraznie co zostało napisane??
    Jesli interesuje cie tylko nawalanie bez poznania doglebnie histori to mozesz 1 dvd miec i nawet po japonsku bo i tak cie to nie interesuje:)
     
    1 osoba to lubi.
  12. Casper360

    Casper360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Suwałki/Białystok
    Dobra to ja sie zapytam o to co wszyscy chcą zapytać ale pewnie się boją ..... i się narażę dla wszystkich "PRO-Koksów-Super Omega" i tak dalej .....(tu wstaw pierwsze lepsze określenie które pasuje do psudo profesjonalistów ktorzy wolą krytykować niż sami zadać pytanie ...bo przecież wtedy ma się "+20 do z@jebistości" <<< oczywiście piszę pół żartem pół serio) Przechodząc do meritum sprawy : Czy gra odpali na LT 2.0 ( tak dobrze czytacie ....2.0 a nie 3.0 ) bez nagrywania ihasem ??? i będę nawet bardziej bezczelny i zapytam się Czy nagrana gra ze zmienioną topologią i z opcja w imgburnie "truncate" (czy jak to się tam dokładnie piszę , z góry przepraszam jeżeli niepoprawnie napisałem) będzie działała z trickiem mp3 ?? Zakładam że ta gra wymaga nowego dasha (...16197...) . Z góry dziękuję za odpowiedz , i proszę o łagodny wymiar kary jeżeli ktoś zamierza mnie krytykować. << Byłbym wdzięczny , pzdr.
     
  13. Juzef

    Juzef Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam LT 2.0, zwykłą nagrywarkę, gra wypalona imgburnem 2.4 (truncate), wcześniej tylko zmiana topologii XBC i wszysko pięknie, płynnie śmiga. Pozdrawiam
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  14. Casper360

    Casper360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Suwałki/Białystok
    Dzięki wielkie za szybką i sprawną odpowiedź ....więcej takich forumowiczów ( "Juzef na prezydenta" ):eagerness: jeszcze raz dzięki pzdr.
     
  15. szatek16

    szatek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A jak jest z nagraniem na dysk ?
     
  16. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czy ty masz cos z glowa? ***
     
  17. Casper360

    Casper360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Suwałki/Białystok
    Mój psychiatra mówi że wszystko w porządku z głową *** heh . A tak serio to tak napisałem bo sie spodziewałem krytyki typu : "To Ty jeszcze masz LT2.0 ??? " albo
    "To nie miejsce na takie pytania" , ale już otrzymałem odpowiedź . pzdr.
     
  18. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Assassin's Creed III dyskusja ogólna

    Też mam lt 2.0 :)

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  19. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    tylko masochista bedzie chcial grac bez filmikow i nie poznac dokladnie ciekawej histori :D hhaha
     
  20. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Assassin's Creed III dyskusja ogólna

    Ja bym chciał ale nie chce mi się strasznie 2 płyt ściągać bo mam słabego kompa ale może ściągnę

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  21. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Lewis:
    Geniuszu to prosze Cie bardzo wytlumacz mi jak to w twoim rozumowaniu ma wygladac - przykladowo, 10 misja - komunikat o wlozeniu 2 dvd zeby zobaczyc jej koncowke w postaci cutscenki - po czym komunikat o wlozeniu 1 dvd zeby grac dalej misje 11 i tak w kolko? Brawo wspanialomyslnosci. Jakis debil rzucil takiego fejka a wy to lykacie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum