1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed III GOD Spolszczenie !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez solieq, Sierpień 15, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. solieq

    solieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam od nie dawna posiadam konsole z przeróbką rgh. Tak więc mam grę ac III w formacie GOD (chyba)
    wygląda to tak folder z grą zawiera dwa foldery a w nich są pliki o nazwie Data.00XX jeden plik waży ok 162MB razem jest 72. Ściągnąłem spolszczenie od Elamigos i napisane było że mam te pliki podmienić ale nie wiem jak. Czy w ogóle jest taka możliwość żeby gotową grę w formacie GOD dało się dograć spolszczenie?

    I jeszcze jedno ową grę wrzuciłem do foldery hdd1/gry/ i teraz jak wchodzę w moje gry to jest pokazane acIII disc 1 (z tym obrazkiem gry) i następna gra asIII disc 2 czy jest taka możliwość żeby ta gra była tylko w jednym Obrazku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1069
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Y na DVD 2, . Move i daj no section

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. solieq

    solieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jedna sprawa rozwiązana Dzięki!
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    co do spolszczenia, przerób god na xex i wtedy wklejaj pliki pl
     
  6. solieq

    solieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc tak grę god zrobiłem na plik iso ten plik przemieniłem na xex wkleiłem spolszczenie i zrobiłem znowu na iso i teraz jak odpalam program iso2god i wybieram plik z grą iso to po chwili pokazuje mi się error "could not locate default.xex or default.xbe" nie wiem w czym jest problem program ma wersje 1.3.6 i wydaje mi się że w zakładce title detalis muszę sam wpisać te dane. Jak mogę się dowiedzieć jaki jest Title ID oraz Media ID folder z grą ma nazwie "555308AE" to prawdopodobnie to jest ten Title ID a jaki będzie Media ID ? są jeszcze jakieś foldery o nazwie "2FE7EFD665EC68532589.data" oraz "8103FA1D85FF741A3AC7.data" w dysku wygląda to tak "D:\Xbox\Nowy folder\Assassins.Creed.III.JTAG.GOD.XBOX360-PJ06\555308AE\00007000"

    Pozdrawiam :)
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zostaw ją w formacie xex
     
  8. solieq

    solieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i co konsola normalnie odpali tą grę ? skopiować do hdd1/gry ?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak
     
  10. solieq

    solieq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wszytko śmiga dziękuje wszystkim za pomoc !
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum