1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 24, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3220
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Assassins.Creed.IV.Black.Flag.XBOX360-COMPLEX


    Płyta #1 - Single
    Płyta #2 - Multiplayer


    [​IMG] View attachment 363
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. raph

    raph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    English, French, Italian, German, Spanish, Dutch, Danish, Norwegian, Swedish, Finnish, Portuguese, Portuguese (Brazil)

    Oficjalnie brak jezyka PL.
     
  4. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak myślicie Zapis gry z tej ver będzie pasowałdo do wer PL RUS UK?
     
  5. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice

    Tak będzie pasował
     
  6. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jesteś wstanie poręczyć zato swoją głową?!?! ;]
    Z tego co pamiętam to z mass efekt 3 zapis z ver ENG pasowł później do wers PL ;]
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Będzie ,:<

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chyba holownicze - na forum jest zakaz podawania linków do nielegalnego contentu !
     
  9. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Konsola staje dęba po Napisie ubisoft... Gratulacje Program Payload poraz enty z****l mi plyte. Pozbywam sie tego łajna i wracam do CloneCD
     
  10. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Próbował ktoś nagrac zwykłą nagrywarką i Clonem?
     
  11. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Rok temu ja dopiero w sierpniu xboxa przerobiłem.
     
  12. Casper360

    Casper360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Suwałki/Białystok
    Ma zabezpieczenie CIV ?? z Góry dzięki za odpowiedź.
     
  13. raph

    raph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wypalone SLimtype laptopowym z burnermaxem. PLytka platinum , predkosc x2.4 (3.0). Zainstalowane w 100%. Ograne w 2%. Ogolnie smiga elegancko.
     
  14. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Potwierdzam, brak języka PL
     
  15. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy do multiplayera potrzebny jest online pass?

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  16. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nie. Gra jest bez civa. Wypalilem CloneCD + platinum i gra dziala.
    Co do burnermaxa. Najlepiej dziala jak mozesz palic z predkoscia 2,4. Przy 4x zaczyna sie loteria.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  17. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pytanie , czy fabuła jest jakaś zakręcona ? bo chce zagrac ale nie ma pl i sie zastanawiam... co prawda anglika zdałem na studiach ale to nic nie oznacza ....
     
  18. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Trochę pogralem i niestety miałem dwa razy błąd ze ściereczką, dobrze, że save pointy są częste.
     
  19. kazimierz

    kazimierz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    124
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakie błędy ze ściereczką BENDOV ?
     
  20. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ;-) no, że płyta niby brudna i, że trzeba ja przetrzeć, taki komunikat wyskakuje, ale pewnie tylko ja mam pecha.
     
  21. Szkulek

    Szkulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
    ja mam problem z grą AC raz się włącza normalnie a czasami nie i wtedy wyswitla mi sie czarny ekran gdy wciskam przycisk guide jest napisane Invalid execution Id jest jakieś może rozwiązanie ?

    Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum