1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) XBOX360-X360CLUB

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 28, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE:


    Płyta #1 - Single
    Płyta #2 - Multiplayer


    [​IMG] View attachment 365
     
    11 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sztandi

    Sztandi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nagrane Ihasem Lt 3.0 na verbatimach i smiga bez problemu - Sa napisy PL
     
  4. ja2210

    ja2210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gra nagrana ihasem, wszystko chodzi, napisy PL i bez problemu nagrała się na dysk:)
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko śmiga, język PL jest :)
     
  6. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ubi potwierdziło, że można bez problemu grać przed premierą PL.. :)
     
  7. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Można nagrać jak gra nie przeszła weryfikacji?
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    chodzi ci o weryfikacje abgx ? możesz ale do gry offline
     
  9. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Zwykla nagrywarka wchodzi w gre?, Chodzi mi o wypalenie.
     
  10. kudlaty010

    kudlaty010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wypaliłem zwykłą nagrywarką i gram - gry nie instalowałem na dysk..
     
  11. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Dlugo juz grasz (chodzi mi o czas w godzinach). I jaka predkoscia?.
     
  12. viktor

    viktor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ja nagrałem ihas 2.4x verbatim. Na dysk zainstalowane chodzi :)

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  13. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Czy save z wersji COMPLEX działa z tą?
     
  14. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Potrzebny jest jakiś online pass bo nie wiem czy nagrywać multi?
     
  15. stefan357

    stefan357 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dołączam się do pytania, potrzebny jest online pass ?
     
  16. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  17. raph

    raph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    trybi na luzie ;)
     
  18. Matis221

    Matis221 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrane zwykłą nagrywarką, przy użyciu BurnerMax Payload Tool i IMGBurn. Wszystko działa jak należy.
     
  19. bendov

    bendov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeszcze dzisiaj rano mogłeś tylko odkrywać broinie i gadżety do lv10.
    Na ta chwile czytałem, że Ubisoft wycofuje się z uplay, ciekawe co będzie jak później odpale grę.
     
  20. bazking1

    bazking1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak mogę to ściągnąć ?
     
    1 osoba to lubi.
  21. yonekyo

    yonekyo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra jest po polsku ale tlumaczenia dialogow sa po rosyjsku tez tak macie? Da sie to jakos zmienic?
     
Wczytywanie...

Poleć forum